68χρονη από τη Μεσσηνία που ζεμάτισε και αποτελείωσε με πλάστη τον σύζυγό της: «Περνούσα μαύρη ζωή»

0
244

Η απολογία της 68χρονης από τη Μεσσηνία που ζεμάτισε και αποτελείωσε τον σύζυγό της χτυπώντας τον με πλάστη

Μια ζοφερή καθημερινότητα που υπέμενε επί 47 χρόνια περιέγραψε στην απολογία της η 68χρονη γυναίκα από τη Σκάλα Μεσσηνίας, η οποία δεν δίστασε να ζεματίσει τον 73χρονο σύζυγό της με βραστό νερό και να τον αποτελειώσει χτυπώντας τον με έναν πλάστη στο κεφάλι.

Ενώπιον των δικαστικών λειτουργών η συζυγοκτόνος, η οποία έχει προφυλακιστεί, μίλησε για όσα βίωνε δίπλα στον 73χρονο σύζυγό της Σ.Χ., που την οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα.

«Περνούσα μαύρη ζωή… Με τα χρόνια είχα αποκτήσει φοβίες. Ο άνδρας μου ήταν ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Δεν έχω να θυμηθώ τίποτα καλό από την κοινή μας ζωή» είπε κατά την απολογία της στην ανακρίτρια η γυναίκα.

Καβγάδες, βρισιές και βία ήταν η καθημερινότητα που κρυβόταν μέσα στο σπίτι τους, κάτι που επαναλήφθηκε και το μεσημέρι της Κυριακής της 13ης Οκτωβρίου.

«Με τον άνδρα μου είχαμε έναν φραστικό διαπληκτισμό. Δεν θυμάμαι πώς έφτασα στο έγκλημα… Πώς έγινε ό,τι έγινε. Δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είπε η ίδια. Μάλιστα η δικηγόρος της Αγλαΐα Κουμάντου αναφέρει ότι ακόμη βρίσκεται σε σύγχυση. «Δεν είναι καθόλου καλά. Είναι πραγματικά χαμένη στις σκέψεις της. Δεν χρειάζεται ούτε ψυχίατρος ούτε ψυχολόγος για να το αντιληφθεί κάποιος» σημειώνει η κυρία Κουμάντου.

Η 68χρονη εκείνο το μεσημέρι αποφάσισε να τελειώσει μια και καλή από όλα όσα, όπως ισχυρίζεται, τη βασάνιζαν. Όταν ο 73χρονος ξάπλωσε, εκείνη πήρε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και το έριξε πάνω του προκαλώντας του εκτεταμένα εγκαύματα. Ο σύζυγός της άρχιζε να ουρλιάζει από τους πόνους, όμως εκείνη, που είχε πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή, άρπαξε τον βαρύ ξύλινο πλάστη και τον χτύπησε μανιασμένα στο κεφάλι προκαλώντας του βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Από τα χτυπήματα το «φονικό όπλο» έσπασε σε τρία κομμάτια.

Τα δύο παιδιά της συζυγοκτόνου βρίσκονται δίπλα στη μητέρα τους και τη στηρίζουν. «Είμαστε, τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου, στο πλευρό της μητέρας μας. Πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία, ένα προσωπικό ζήτημα για το οποίο δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Ο,τι είχα να πω το είπα στην ανακρίτρια, όπως και η μητέρα μου» ανέφερε ο γιος στη «Realnews».

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ