Υπό κράτηση ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης και άλλοι 6 λιμενικοί για δωροδοκία -Συλλήψεις και εφοπλιστών στην Αθήνα

0
209

Υπό κράτηση βρίσκονται ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης και έξι πλοηγοί του λιμανιού της πόλης, έπειτα από έρευνα για υπόθεση δωροδοκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά άνδρες του Λιμενικού Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στα χέρια της Ενιαίας Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, εξετάζονται για υποθέσεις μεροληπτικής και κατά προτεραιότητα εξυπηρέτησης πλοίων στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από χρηματισμό.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για σύλληψη των ανδρών, ενώ η κράτησή τους έχει προκαλέσει αναταραχή στη λειτουργία του λιμανιού με την ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να ζητά επειγόντως από το υπουργείο Εμπορική Ναυτιλίας την άμεση αντικατάσταση των πλοηγών καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας για τον ελλιμενισμό των πλοίων. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο έχει δεσμευτεί πως απόψε κιόλας θα ανταποκριθεί στο αίτημα της διαχειρίστριας εταιρείας.

Για την όλη υπόθεση έχει ενημερωθεί ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκατζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η υπόθεση έχει εξέλιξη, καθώς φέρεται να έχουν συλληφθεί και τέσσερις εφοπλιστές στην Αθήνα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ