Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Καιρός: «Πνίγηκαν» Ριζούπολη, Περισσός – «Ποτάμια» οι δρόμοι από την ισχυρή βροχόπτωση!

Καιρός: «Πνίγηκαν» Ριζούπολη, Περισσός – «Ποτάμια» οι δρόμοι από την ισχυρή βροχόπτωση!

0
290

Στη Λεωφόρο Ηρακλείου στη Ριζούπολη και στον Περισσό η ξαφνική μπόρα κάλυψε τους δρόμους και σε αρκετές περιπτώσεις και αυτοκίνητα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το newsit.gr.

Η κίνηση σε κεντρικές λεωφόρους, όπως στην Κηφισίας, διεξαγόταν σε πολύ αργούς ρυθμούς και τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές εκατοντάδων μέτρων.

Οι δρόμοι στην περιοχή του Αμαρουσίου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και πολλά προβλήματα συναντούν οι οδηγοί στον δρόμο καθώς η κίνηση είναι αυξημένη και στα δυο ρεύματα της Κηφισίας.

Το μπουρίνι ξεκίνησε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης και ο καιρός συνεχίζει τα τερτίπια του και τίποτα δεν θυμίζει καλοκαίρι. Αντίστοιχα φαινόμενα συναντάμε και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Click4more: Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στα βόρεια προάστια

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο Ηράκλειο Αττικής όπως φαίνεται στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του newsit.gr, από το ξαφνικό μπουρίνι το απόγευμα της Τρίτης.

Δείτε την απίστευτη πανοραμική φωτογραφία από την Αθήνα που μας έστειλε αναγνώστρια του newsit.gr και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στον ουρανό της πρωτεύουσας.

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Παπάγου με το μπουρίνι να έχει… ασπρίσει όλο το τοπίο και η ορατότητα να είναι περιορισμένη, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο newsit.gr.

Αν και στην περιοχή σας έχετε αντίστοιχα προβλήματα με βροχές και έντονες καταιγίδες μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στην διεύθυνση [email protected]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ