Συγκλονίζουν οι γονείς του Πάνου Ζάρλα στην κηδεία! Απέραντη θλίψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
568

 «Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ…» «Τον μεγάλωσα από 7 χρονών…»

 

Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα στη Λέσβο τον Πάνο Ζάρλα. Ο 28χρονος νικητής του Power of Love 1, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού και βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Στύψη Λέσβου, έχει φτάσει ήδη η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, κάτοικοι του χωριού που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, αλλά και πρώην συμπαίκτες του από το Power Of Love, με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά και διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πώς επιθυμία του Πάνου Ζάρλα, αλλά και της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Παρόλα αυτά, αγαπημένοι του άνθρωποι, όπως οι γονείς της Στέλλας Μιζεράκη και οι αδερφές του, θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην εκκλησία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Συνοδευόμενη από την Στέλλα έφτασε η σορός του Πάνου στην Μυτιλήνη

Λίγη ώρα πριν την κηδεία, ο πατριός του Πάνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μαζί σου. Τα λόγια του προκαλούν συγκίνηση:

«Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love.

Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να «μαζέψει» τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα».

Όπως είπε λοιπόν, ο νικητής του Power of Love πήρε κρυφά τη μηχανή, ενώ ο πατριός του, του αγόρασε μέχρι και αμάξι το οποίο του το έστειλε στην Αθήνα, καθώς διαφωνούσε με την επιλογή του θετού γιου του.

«Ήταν ένα παιδί υπέροχο με υπερβολική αγάπη στον πατριό του, που του πρόσφερε τα πάντα. Όλο το χωριό αγάπαγε αυτήν την οικογένεια. Ο Πάνος ήταν υπέροχος, αγαπούσε τη ζωή. Ο πατριός του, του στάθηκε καλύτερα από πατέρας. Μέχρι που τώρα τελευταία του πήρε και αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να μην πάρει μηχανή. Δεν ήθελε να πάρει μηχανή και του αγόρασε αμάξι και του το έστειλε στην Αθήνα. Ο Πάνος την πήρε κρυφά από τη μάνα του και τον πατέρα του τη μηχανή. Το είχε βάλει στο μυαλό του. Κρίμα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατριός του Πάνου Ζάρλα.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία…

Ακόμα, για τον άτυχο 28χρονο μίλησαν στην κάμερα του «Μαζί σου» φίλοι, συμμαθητές, ο ιερέας του χωριού του, αλλά και ο προπονητής του όταν ήταν παιδί.

Συντετριμμένη, ωστόσο, εμφανίστηκε και η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία δεν θέλησε να μιλήσει για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση λόγω του σοκ που υπέστη. Την είδαμε, όμως, μαζί με την καλή της φίλη και πρώην συμπαίκτρια, Αθηνά Χρυσαντίδου, να κατευθύνονται προς την εκκλησία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία ήταν και η καλύτερη του φίλη, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως δεν θα δει πάλι τον γιο της.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» είδαμε την τραγική φιγούρα της μάνας πάνω από τη σορό του παιδιού της.

Συντετριμμένη και σοκαρισμένη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Τα πρώτα της λόγια στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν συγκλονιστικά.

«Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο…

Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου».

Σήμερα όλοι λύγισαν την ώρα που το λευκό φέρετρο με τη σορό του Πάνου βγήκε από την εκκλησία… Εκεί που ο κόσμος του έδωσε το τελευταίο χειροκρότημα… Που του είπε το τελευταίο αντίο.

Το χειροκρότημα και το αντίο… Ακριβώς μετά βγήκε από την εκκλησία η μητέρα του Πάνου Στέλλα Νικολάου με τον πατριό του συντετριμμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ