Δημήτρης Γραικός: Εδώ έθαψαν τον επιχειρηματία – Σκληρές εικόνες | Πάγωσε η Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει με τον δολοφόνο (ΦΩΤΟ)

0
2463

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για το τέλος του επιχειρηματία επιβεβαιώθηκε, σχεδόν τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση – θρίλερ.

Ο Δημήτρης Γραικός, ο επιχειρηματίας που αγνοούνταν εδώ και 2,5 χρόνια, βρέθηκε νεκρός. Το μυστήριο της εξαφάνισής του και όπως αποδείχτηκε, δολοφονίας του, απασχόλησε την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Ο σύζυγός μου πήγαινε τακτικά στα σφαγεία. Είναι η δουλειά του αυτή και εκείνη την ημέρα έπρεπε να πουλήσει κάποια ζώα. Ο αγοραστής είπε ότι του έδωσε 17.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερα ή λιγότερα, αλλά αυτά είπε ο αγοραστής στη κατάθεσή του».

Ακολούθησαν έρευνες, πολλές έρευνες, υπόνοιες στράφηκαν και στην σύζυγό του, σενάρια έλεγαν ότι πήγε στο εξωτερικό, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν επαληθεύτηκε.

Το τραγικό τέλος

O τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Γραικό ήταν ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας. Αμέσως οι υποψίες έπεσαν πάνω του.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα, 30 Μαΐου του 2019. Ο κτηνοτρόφος ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στους αστυνομικού το σημείο στο οποίο έθαψε τον άτυχο επιχειρηματία μαζί με το αυτοκίνητό του…

Σοκ από τις αποκαλύψεις. Φρικτές εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος.

Τραγικό τέλος γράφτηκε στο θρίλερ που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια με την αναζήτηση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, καθώς σήμερα βρέθηκε η σορός του στην περιοχή του χωριού Ανατολικό.

Το σημείο υπέδειξε ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε και τελικά ομολόγησε πως τον σκότωσε. Όπως ομολόγησε ο δράστης, τον έθαψε στην κτηνοτροφική του μονάδα μαζί με το αυτοκίνητό του.

Παρά τις προσπάθειες των Αρχών εδώ και τρία χρόνια για να ομολογήσει, εκείνος κρατούσε το στόμα του κλειστό. Τελικά, σήμερα (30/05) «έσπασε» και ομολόγησε στους αστυνομικούς το φρικτό έγκλημα.

Η ανάσυρση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/05), με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ο δράστης είχε δολοφονήσει και είχε θάψει το θύμα μαζί με το αυτοκίνητό του.

Οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος συγκλονίζουν.

Η εξαφάνιση

Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, του 2016. Το πρωί είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, ενώ από το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα ίχνη του χάθηκαν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζε τότε η σύζυγος του 59χρονου, ο άντρας της είχε φύγει το πρωί από το σπίτι στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό αρκετά σημαντικό ώστε να κάνει την οικογένεια να ανησυχεί πως πίσω από την εξαφάνισή του ίσως να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γραικός, την ημέρα της εξαφάνισης είχε πάει στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Η οικογένειά του απευθύνθηκε για βοήθεια στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με τη δημοσιογράφο να ερευνά την υπόθεση για σχεδόν τρία χρόνια.

Η ίδια μάλιστα είχε μεταβεί στα σφαγεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους που είδαν τελευταία φορά τον Γραικό.

Ένας από αυτούς την είχε πάρει με το αυτοκίνητό του και την είχε οδηγήσει στη τελευταία διαδρομή που ακολούθησε το θύμα. Ποιος ήταν αυτός; Ο άνθρωπος που τελικά ομολόγησε τη δολοφονία.

Η είδηση τους εντοπισμού του πτώματος του Δημήτρη Γραικού, θαμμένο μαζί με το αυτοκίνητό του, συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια από την πρώτη στιγμή είχε υποψιαστεί το δολοφόνο και δεν δίστασε να μπει ακόμα και στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ