Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Τραγικός ο επίλογος για τον 39χρονο αστυνομικό που πριν 4 μήνες υπηρετούσε...

Τραγικός ο επίλογος για τον 39χρονο αστυνομικό που πριν 4 μήνες υπηρετούσε στο ΑΤ Καλυμνίων

0
2585

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην επιχείρηση αναζήτησης του 39χρονου αστυνομικού που έπεσε σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η σορός του άτυχου Ηλία Καλαϊτζή εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και εθελοντές το μεσημέρι της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε βάθος περίπου 700 μέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πτώσης που είχαν υποδείξει οι φίλοι του. Να σημειωθεί πως η επιχείρηση για την ανάσυρση είναι σε εξέλιξη και γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, τόσο λόγω της γεωμορφολογίας όσο και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Ο Ηλίας Καλαϊτζής πριν 4 μήνες βρισκόταν στην Κάλυμνο με απόσπαση στο ΑΤ Καλυμνίων λόγω υπηρεσιακών αναγκών

Την ημέρα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2018 ο Ηλίας Καλαϊτζής ήταν υπηρεσία και έστελνε τις ευχές του μέσω του kalymnos-news.gr με το παρακάτω μήνυμα. Ο Ηλίας δεξιά στη φωτογραφία.

Στον ένα περίπου μήνα  που έμεινε στο νησί,το Δεκέμβριο 2018 ,  ο Ηλίας αγάπησε υπερβολικά την Κάλυμνο ,την οποία  περιηγήθηκε απ ́ άκρου εις άκρο  έγραψε για τις ομορφιές του νησιού μέσα απ΄ένα βιωματικό άρθρο για την Κάλυμνο, κατατοπιστικό, καλογραμμένο, προσεγμένο, ενημερωτικό, ενδιαφέρον, με πολλές πληροφορίες, άκρως διαφημιστικό για το νησί, εμπλουτισμένο με πληθώρα φωτογραφιών.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα πατώντας εδώ

Πηγή: kalymnos-news.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ