Τραγική ιστορία στην Πάτρα: Άνεργος πατέρας κοιμάται στο αυτοκίνητο μαζί με το 5χρονο παιδί του

0
227

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ένας 35χρονος πατέρας στην Ελλάδα των Μνημονίων και της οικονομικής κρίσης.

Η ιστορία του 35χρονου οικοδόμου και πατέρα ενός παιδιού μόλις 5 ετών από την Πάτρα συγκλονίζει και έρχεται να καταδείξει – για ακόμα μια φορά – τα τραγικά αποτελέσματα της ανεργίας στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος αναγκάζεται να κοιμάται στο αυτοκίνητο, το οποίο έχει μετατρέψει σε πρόχειρο σπίτι, μαζί με το 5χρονο παιδί του, καθώς τον έδιωξαν από την οικία, όπου διέμενε, καθώς δεν μπορούσε να καταβάλλει το αντίτιμο των ενοικίων, λόγω… ανεργίας.

Άνθρωποι που είδαν το δράμα του 35χρονου ενημέρωσαν «Το Φωτεινό Αστέρι», την Εθελοντική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει σε αυτόν και το παιδί δωμάτιο σε ξενοδοχείο για δύο ημέρες.

Άγνωστο όμως παραμένει το μετά, γι’ αυτό και «Το Φωτεινό Αστέρι», απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει στέγη και δουλειά στον 35χρονο, ώστε να ζήσει αυτός και το μικρό παιδί του αξιοπρεπώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 5χρονο παιδάκι φοιτά στο νηπιαγωγείο.

Άμεση ήταν η αντίδραση και του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων, που σε επικοινωνία του με το patrrastimes.gr, ενημερώθηκε για τα στοιχεία του άνεργου πατέρα και του 5χρονου παιδιού, προκειμένου να τους βοηθήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ