ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Νέα Τάξη Πραγμάτων – Στόχος η Ελλάδα – Το τεράστιο σχέδιο! (BINTEO)

16
1566

«Ο διαμελισμός της Ελλάδας στα σχέδια της Νέας Τάξης»

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ANΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

 

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συνεντευξη του καθηγητη γεωπολιτικης 1 οκτωβριου 2013 !! στο κρητη τν.αυτο ειναι το

    σχεδιο των ΗΠΑ- ΕΕ σε βαρος της ελλαδας.ολα τα κομματα των προσκυνημενων ραγιαδων τσιπρας-μητσοτακης κλπ υπηρετουν αυτο το σχεδιο.ας ξυπνησουμε πριν ειναι αργα.

  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

  3. …εκεί στο ΚΡΗΤΗ TV ή πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας βλέπετε ή σας έχουν επηρεάσει οι αναθυμιάσεις από το ‘μαγικό χόρτο’ των Ζωνιανών!!!
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!!!

      • …από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα…
        Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι θα γίνουν όλα έτσι; Δεν λέω, Πανεπιστημιακός και Ιστορικός είναι ο κ.Κιτσίκης δεν αμφισβητώ ότι δεν έχει γνώσεις, όμως αυτά που λέει περιέχουν πολύ δόση υπερβολής!!! Το μόνο που δεν μας είπε είναι…Αρμαγεδδών!!!

  4. Ελεος…εως ποτε θα διαδιδετε τετοιες βλακειες?Ολοι εναντιων της Ελλαδας κοιμουντε και ξυπνανε σκευτομενοι πως θα την διαλυσουν.Για πιο ακριβως λογο δεν μας λεει κανεις?Αφου σημερα βρα ηλιθια ανθρωπακια οποιος θελει και εχει λεφτα μπορει να αγορασει οποιο κομματι θελει.Ξυπνατε η αυτοκτονατε.Ειστε βαριδια.

  5. ολη την συνεντευξη του κιτσικη και κοιτα να δεις τι ερχεται μετα την συρια σττην κυπρο αιγαιο θρακη κλπ. ακομα νομιζεις οτι ειναι βλακειες;

  6. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  7. ο κυκλωνας ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    «Όχι. Την Πόλη θα μάς τη δώσουν οι Ρώσοι σε πόλεμό τους με την Τουρκία… Θα μάς τη δώσουν, όχι γιατί μάς αγαπούν αλλά γιατί αυτό θα είναι το συμφέρον τους…»
    – Και οι Τούρκοι Γέροντα τι θα γίνουν; –
    «Αυτοί θα καταστραφούν! Θα σβήσουν από τον χάρτη, γιατί είναι ένα έθνος πού δεν προέκυψε από την ευλογία τού Θεού
    Θα σβήσουν ως έθνος, και ή έκταση ολόκληρης τής Τουρκίας θα καταντήσει αχανής έρημος.
    Επτά ώρες θα περπατάς για να συναντήσεις εκεί άνθρωπο…» Μαρτυρία του Στέφανου Παπαβασιλείου – Κουβουκλιώτη από τη Θεσσαλονίκη
    Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994» του Νικόλαου Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγού ε.α.

  8. Οφείλει λοιπόν να είναι πάρα πολύ προσεκτική, χωρίς φυσικά να φοβάται, προβλέποντας πως ο κύριος στόχος του τούρκου δικτάτορα θα είναι οι περιοχές με ενεργειακά αποθέματα – επειδή η παντελής έλλειψη ενέργειας είναι η Αχίλλειος πτέρνα της χώρας του, επεξηγώντας καλύτερα τις επιδρομές του στο Ιράκ, καθώς επίσης τις μάχες του στη Συρία. Επομένως, στο στόχαστρο του είναι αφενός μεν το Καστελόριζο, λόγω της ΑΟΖ που οριοθετεί, αφετέρου η Κύπρος – ενώ οι ενοχλήσεις του στα υπόλοιπα ελληνικά νησιά και στη Θράκη είναι μάλλον παραπλανητικές.http://www.analyst.gr/2016/12/03/i-tourkiki-apeili/

  9. Ολοκληρώνοντας, παρά το ότι τυχόν σύγκρουση με την Τουρκία, η οποία δεν είναι απίθανη, δεν πρόκειται να έχει μεγάλη διάρκεια, το κόστος για την πατρίδα μας θα ήταν τεράστιο – συμπεριλαμβανομένων των απωλειών στον τουρισμό, για την καταστροφή του οποίου αρκεί και μόνο να ανοίξει τις μεταναστευτικές πύλες ο δικτάτορας, έστω για να εκδικηθεί την Ευρώπη.
    Εν τούτοις, δεν πρέπει καθόλου να μας φοβίζει, ούτε να συμπεριφερόμαστε δειλά – χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να την προκαλέσουμε ή να την αντιμετωπίσει η κυβέρνηση όπως ο πρόεδρος της Τουρκίας. Θα ήταν δηλαδή εγκληματικό να προσπαθήσει η κυβέρνηση να εξωτερικεύσει τα προβλήματα της, αποπροσανατολίζοντας τους Έλληνες από τα δικά τους – εκμεταλλευομένη την τουρκική προκλητικότητα προς όφελος της.

  10. Ευχόμαστε και ελπίζουμε λοιπόν να μην κάνει και αυτό το λάθος, για να διατηρηθεί στην εξουσία – την οποία ουσιαστικά πρέπει να παραδώσει στο επόμενο κόμμα το δυνατόν γρηγορότερα, αφού είναι πλέον δεδομένο πως έχει αποτύχει οικτρά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πράγματι σχέδιο ή/και πως θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα – αλλά πως πρέπει να ακολουθεί ο επόμενος, όταν ο προηγούμενος αποτυγχάνει, έως ότου βρεθεί κάποιος που θα είναι πράγματι σε θέση να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα.

  11. Άλλωστε, στη βασικότερη χρονική στιγμή της διαπραγμάτευσης, ο ίδιος Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δρομολόγησε πολύ σωστά ένα δημοψήφισμα – έτσι ώστε να αποφασίσουν οι Πολίτες εάν ήθελαν τη συνέχεια της γερμανικής κατοχής και της πολιτικής λιτότητας ή όχι. Μίας πολιτικής που καταστρέφει μεθοδικά την οικονομία της χώρας, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας της. Μίας πολιτικής που έχει στόχο τη μετατροπή των Ελλήνων σε σκλάβους χρέους των δανειστών, χωρίς καμία απολύτως προστασία από το διαλυμένο πλέον κοινωνικό τους κράτος και τη Δικαιοσύνη. Μίας πολιτικής που χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως απροστάτευτο πειραματόζωο, για να μπορέσει μετά να εφαρμοσθεί χωρίς λάθη στους Πολίτες των άλλων χωρών.http://www.analyst.gr/2016/09/23/i-ellada-teliose/

  12. τις ιδιες θεωριες συνωμοσιας επικαλεστηκε κι ο Χιτλερ και με βαση τα περιβοητα μυστικα πρωτοκολλα των σοφων της σιων εχτισε την αντισιωνιστικη του προπαγανδα που οδηγησε στο ολοκαυτωμα.καποιος να μαζεψει τον κιτσικι κατσικι πως τον λενε ριχνει νερο στο μυλο της ΧΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΛΑΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.ΦΤΙΑΞΕ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΙΑΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ

  13. προς νεμεσις.αυτο λεει και ο κιτσικης.μας προειδοποιει για να

    φτιαξουμε τον στρατο πρωτα οικονομια κρατος.αλλα οι προδοτες πολιτικοι υλοποιουν τα σχεδια ΗΠΑ ,ΕΕ,ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.κοιτα ολη την συνεντευξη.ο χιτλερ ηταν οργανο των αμερικανικων τραπεζων οπως και τωρα η γερμανια ειναι οργανο των αμερικανικων τραπεζων και καταστρεφει την ευρωπη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ