Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Δράμα: Η επένδυση της ζωής του – Έδωσε 17.000.000 ευρώ και έφτιαξε...

Δράμα: Η επένδυση της ζωής του – Έδωσε 17.000.000 ευρώ και έφτιαξε αυτό το ξενοδοχείο [pics]

0
395

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων -το πρώτο στη Δράμα- το «Hydrama Grand Hotel», το οποίο «γεννήθηκε» από τον έρωτα του Μανώλη Λεδάκη, ενός Κρητικού, ο οποίος είδε το κτίριο και αμέσως μπήκε στη διαδικασία να κάνει το όραμά του πραγματικότητα.

Ο πολυπράγμων επιχειρηματίας ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα το 2004. Με υπομονή και επιμονή υλοποίησε την επένδυση των περίπου 17.000.000 ευρώ, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο μέλλον του εναλλακτικού τουρισμού της Δράμας.

Οι εικόνες από το πεντάστερο ξενοδοχείο στη Δράμα

Ο λόγος για μια καπναποθήκη που χτίστηκε από τον Ελβετοεβραίο καπνέμπορο Χέρμαν Σπήρερ το 1920. Είναι ένα πολυώροφο κτίριο, το μοναδικό στην Ελλάδα αυτού του ύψους και διαστάσεων.

Το κτίριο μετά το 1974 ακολούθησε την κακή τύχη της καλλιέργειας στη χώρα μας. Για τρία χρόνια το «Πωλείται» δεν τραβούσε κανενός το ενδιαφέρον μέχρι που το είδε ο κ. Λυδάκης και αποφάσισε να το αξιοποιήσει.

Σήμερα, το 5άστερο ξενοδοχείο διαθέτει 73 δωμάτια και σουίτες, δύο εστιατόρια και μπαρ, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, ένα μικρό μουσείο καπνού, κάβα με κρασιά και spa.

Πηγή: difno.gr, ktirio.gr, voria.gr, neakriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ