Ανατροπή στο θάνατο του Αλέξανδρου Τσιάλτα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

0
975

Σε ένα θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί φέρεται πως καταλήγουν οι αρχές, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, ο 22χρονος Αλέξανδρος Τσιάλτας.

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/1) στη σορό του άτυχου νεαρού, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κυρίως στα χέρια του.

Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, με στόχο να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, όλα καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος για να ζεσταθεί. Σ’ αυτό συνηγορεί και η στάση του σώματος του στο σημείο, όταν βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Μάλιστα, εικάζεται πως ο νεαρός είχε υποστεί την ηλεκτροπληξία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του Αλέξανδρου που διαμένουν μόνιμα στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, φέρεται να προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του άτυχου νεαρού, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (8/1), στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Καρπενήσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ