Βοσκός έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του με αυτό το τέρας που βγήκε από την κατσίκα του (vid+pics)

0
946

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι ενός χωριού στις Φιλιππίνες, αντικρίζοντας το παράξενο πλάσμα που βγήκε από τα σπλάχνα μιας κατσίκας.

Ο κτηνοτρόφος έπαθε το σοκ της ζωής του όταν το άτυχο ζωντανό γέννησε ένα τέρας «μισό γουρούνι – μισό άνθρωπο», προκαλώντας του μάλιστα έντονή ανησυχία ότι καταράστηκαν την οικογένειά του!

Συγχωριανοί δεν διστάζουν μάλιστα να χαρακτηρίσουν το αποκρουστικό πλάσμα ως «μεταλλαγμένο διάβολο» που εμφανίστηκε για να ταράξει την κατά τ΄ άλλα ήρεμη ζωή τους στο Sultan Kudarat.

Η 40χρονη Josephine Repique αποκάλυψε ότι η έγκυος κατσίκα τους όχι μόνο γέννησε πρόωρα, αλλά έπρεπε να της κάνουν καισαρική τομή, καθώς δυσκολευόταν αφάνταστα.

Μόλις ωστόσο είδαν τι έκρυβε μέσα της, αδυνατούσαν να το πιστέψουν.

«Έμοιαζε με γουρούνι, αλλά είχε και ανθρώπινα χαρακτηριστικά», εκμυστηρεύτηκε η Josephine, προσθέτοντας: «Δεν είχε τρίχωμα, αλλά είχε αφαλό. Είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε».

Όπως συνηθίζεται δε και σε άλλες… τερατογενέσεις, όλοι οι κάτοικοι του χωριού έκαναν «παρέλαση» από τη φάρμα της οικογένειας, προκειμένου να δουν με τα ίδια τους τα μάτια αν όσα φρικιαστικά έφθασαν στα αυτιά τους αληθεύουν.

Και όπως επίσης συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, κυρίως για τα μωρά, τόσο αυτά, όσο και η κατσίκα δεν κατάφεραν να επιζήσουν, «γεννώντας» φόβους ότι το πλάσμα ήταν καταραμένο και θα φέρει στην οικογένεια κακή τύχη.

«Κανείς δεν ξέρει τι είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι κατσίκι. Είναι τρομακτικό. Αναρωτιόμαστε όλοι γιατί συνέβη και αν πρόκειται για κακή τύχη», κατέληξε η 40χρονη Φιλιππινέζα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως έχουν τη… δεισιδαιμονία μέσα τους.

Στην αντίπερα όχθη και προσγειωμένος φυσικά στη λογική, ο Dr Agapita Salces από το Institute of Animal Science του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων δήλωσε ότι το έμβρυο υπέστη γενετική μετάλλαξη στη μήτρα.

«Είναι πιθανή περίπτωση γενετικής μετάλλαξης. Είναι επίσης πιθανό η μητέρα να έπασχε από ασθένεια που ονομάζεται πυρετός της Rift Valley από τσιμπήματα κουνουπιών, προκαλώντας την εξασθενημένη ανάπτυξη του βρέφους», τόνισε.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ