«Άι γ@@@@, σκατόγρια! Φύγε από ‘δω σαύρα» -Χυδαία επίθεση αστυνομικών σε ηλικιωμένη πρόσφυγα στην Μόρια [βίντεο]

16
429

Τέσσερις αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, να επιδεικνύουν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένης αλλοδαπής, στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων στη Μόρια, ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Παράλληλα, σε βάρος των συγκεκριμένων αστυνομικών διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους αστυνομικούς, που εμφανίζεται να εξυβρίζει την αλλοδαπή, τίθεται σε διαθεσιμότητα, ενώ το αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι άλλοι τρεις θα εξεταστεί, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, άμεσα στο πλαίσιο της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπως φαίνεται καισ το παρακάτω βίντεο, οι αστυνομικοί επιτίθενται στην ηλικιωμένη γυναίκα, φωνάζοντας της και εξυβρίζοντάς την με χυδαιότατους χαρακτηρισμούς. «Άι γ@@@@, σκατόγρια! Φύγε από ‘δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα σου το βάλω στον κ@@@ αυτό, το κατάλαβες; Σκατόγρια», ακούγεται να της λένε, ενώ μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα δίπλα της, φανερά φοβισμένη, την τραβά να φύγουν.

Πηγή: iefimerida.gr

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δείχνουν μόνο αυτό που θέλουν αυτοί να δούμε,δεν δείχνει τι έγινε πριν.Η αλήθεια δεν έχει ούτε κοψίματα ούτε μοντάζ.

    • Τι να εγινε δηλαδή πριν ρε άνθρωπε του Θεού. Σε γριά γυναίκα τα λέει αυτά. Τι να έγινε… Δε ντρέπεσαι λίγο… Αύριο μεθαύριο κάποιος μπορεί να μιλήσει στη μάνα σου έτσι. Δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα. Λίγο ντροπή… Η διαθεσιμότητα είναι λίγη.

      • Και αν (λέω αν χωρίς να ξέρω) η γιαγιά είναι προαγωγός? Αν (και πάλι δεν ξέρω) τον έχει βρίσει λίγο πιο πριν; Οπότε βλέπουμε απλώς ένα απόσπασμα χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Τώρα το θέμα είναι μετά από όλον αυτόν τον χαμό, οι αστυνομικοί θα εξακολουθήσουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει ή θα λένε «βρε δεν πάνε να γ…. που θα μπλέξω εγώ με αυτούς»;

  2. ΧΑΧΑΧΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΧΑΧΑΧΑ

  3. Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Κεφαλονιά: Παράνομοι μετανάστες καταπλέουν στις ελληνικές ακτές

    Από την Αλεξανδρούπολη όπου 36 Αφγανοί προχθές έφτασαν σαν σε κρουαζιέρα μέχρι την Κεφαλονιά οι παράνομοι μετανάστες διαπλέουν το Αιγαίο και το Ιόνιο χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Αυτή τη φορά ιστιοφόρο με 70 αλλοδαπούς μέσω της πάγιας διαδικασίας του αριθμού 112 ενημέρωσε ότι βρισκόταν νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς και ζ΄λητησε την άμεση μεταφορά των επιβαινόντων στην πλησιέστερη ακτή.
    Αμέσως πλωτά του ΛΣ έσπευσαν στο σημείο όπου παρέλαβαν τους νέους μετανάστες για να τους μεταφέρουν στο νησί.
    Από εκεί θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

  4. Για το βίντεο που έχουν μαζέψει όλους τους πακηδες σε θέρετρα και ξενοδοχειαρες και απολαμβάνουν ζωαρα θα δείξετε κάτι η μόνο ότι σας συμφέρει δείχνετε;;

  5. Όταν τα ματ χτυπούσανε τους ‘Ελληνες που διαδήλωναν στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία δεν έγινε θέμα.Τώρα έβρισαν μια ηλικιωμένη λαθρομετανάστρια και το διατυμπανίζουν παντού.Λες και οι ζωές των Ελλήνων αξίζουν λιγότερο.

  6. Πέρα απο την πλάκα όμως νιώθω αηδία που πάνε να παρουσιάσουν ένα τέτοιο ηλίθιο θέμα ως σοβαρό.Αλλά έτσι γουστάρουν,να βαφτίζουν τους Έλληνες ρατσιστές,φασίστες κτλ. και να παρουσιάζουν τους λαθρομετανάστες ως θύματα.Απο την στιγμή που ήρθαν απο Τουρκία και όχι απο εμπόλεμη ζώνη , είναι εγκληματίες και έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται.

  7. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΠΟ CIA ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  8. Το περιστατικό συμπληρώνει αυτό με τον δεμένο κλεφτρόνι αστυνομικό, με τους Πακιστανούς…
    Θέλει μεγάλη προσοχή η κατάσταση…μιας και οι ΜΚΟ βρίσκονται παντού. Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Το video δεν τραβήχτηκε από κινητό «μετανάστη» όπως διάφορα sites διαδίδουν. Το βίντεο αποτελεί μέρος του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ του Valerio Cataldi του Ιταλικού καναλιού RΑΙ 2

    http://perimajestic.blogspot.com/2018/10/blog-post_74.html

  9. Τεράστιες οι ευθύνες του «υπερήφανου» Ελληνικού λαού που δεν έχει καμία δικαιολογία στην εποχή της τεχνολογίας. Δεν υπάρχει δεν ήξερα, δεν γνώριζα. Μιλάμε για έναν λαό που στη συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από αστοιχείωτα και αγράμματα υποκείμενα. Για λίγα επιδόματα, για λίγα αναδρομικά με λίγες ελαφρύνσεις, εθελοτυφλεί μπροστά σε μια απίστευτη καταστροφή. Με την ελπίδα ότι όσο πιο κοντά στην εκλογική αναμέτρηση τόσο πιο κοντά ο μέσος κουτοπόνηρος ψηφοφόρος στη λογική «γιατί δηλαδή οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι»;; ή «μήπως θα σώσω εγώ την χώρα»;

  10. Πλέον οι περισσότεροι ξέρουν το σχέδιο πίσω απο την λαθροεισβολή.

    Δεν έχουμε καμιά ευθύνη απέναντι στους παράνομους λαθροεισβολείς αλλά απέναντι στους μελλοντικούς Έλληνες που θα παραλάβουν μια Ελλάδα χειρότερη απο την σημερινή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ