Αποκάλυψη – ΣΟΚ: «Είδα δύο άνδρες να δολοφονούν την Ειρήνη Λαγούδη»

0
320

Οι τρεις άνδρες, ο καβγάς και το εγκαταλελειμμένο σπίτι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς ανατριχιαστική μαρτυρία από τη δικογραφία βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας – Δύο άνδρες που είχαν κρυφτεί σε εγκαταλελειμμένο σπίτι πέταξαν την 44χρονη στο αυτοκίνητο του θανάτου

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου», αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει εντοπιστεί από τον εισαγγελική έρευνα, περιγράφει καρέ-καρέ τι συνέβη την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη άφησε την τελευταία της πνοή.

Φέρεται μάλιστα με αυτά που έχει δει και έχει καταθέσει, να φοβάται ακόμα και για τη ζωή του!

Πρόκειται για έναν άνδρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο τη στιγμή της δολοφονίας της, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, και να είδε όλα όσα συνέβησαν.

Ο «άγριος» καβγάς της Ειρήνης με έναν άνδρα

Βάσει της μαρτυρίας στη δικογραφία, ο αυτόπτης μάρτυρας είδε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού να παρκάρει στην παραλία. Λίγο μετά ήρθε και ένα άλλο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της Ειρήνης.

Όπως κατέθεσε, βγήκε από μέσα μια κοπέλα, η οποία «ήξερε τον άλλο οδηγό γιατί πήγε και μίλησε μαζί του».

Μέχρι εκείνη την ώρα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο περιστατικό, ωστόσο λίγο αργότερα άρχισαν να τσακώνονται και να ακούγονται φωνές. Η αγριάδα με την οποία μιλούσε ο άνδρας στη γυναίκα τού τράβηξε την προσοχή.

Δύο άλλοι άνδρες κρύβονταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Την ώρα του τσακωμού, δύο άλλοι άνδρες που κρύβονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά ο μάρτυρας τούς είχε δει από πριν, πλησίασαν από πίσω τη γυναίκα.

Την άρπαξαν ενώ τους φώναζε «αφήστε με» και της έβαλαν κάτι, που δεν μπορούσε να δει καλά, στο στόμα.

Αυτό που είδε καθαρά όμως ο μάρτυρας, είναι ότι αφού η γυναίκα αντιστάθηκε, την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητό της, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν γρήγορα και οι τρεις.

Οι δύο προς το εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο τρίτος με το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του.

Όπως κατέθεσε επίσης, το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο κρύβονταν οι άλλοι δύο άνδρες, «βρίσκεται πάνω από την παραλία. Δεν φαίνεται από το δρόμο. Δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις».

Δείτε το σπίτι όπου φέρονται να κρύβονταν οι δύο άντρες:

spiti

Δικηγόρος Λαγούδη στο Newsbomb.gr: «Η Ειρήνη είχε δανείσει πολλά χρήματα στο δολοφόνο της»

Τον απείλησαν να αλλάξει την κατάθεσή του

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο αυτόπτης μάρτυρας φοβόταν πάρα πολύ να μιλήσει, καθώς συγκεκριμένοι άνθρωποι τον απείλησαν.

Αναγκάστηκε μάλιστα κάποια στιγμή να αλλάξει την κατάθεσή του και κλήθηκε ξανά από τον εισαγγελέα, ο οποίος τον ρώτησε «γιατί την άλλαξες;».

Αυτοί που φέρονται να τον απείλησαν, του είπαν «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, δεν θα πεις αυτά», ενώ του τόνισαν συγκεκριμένα τι να υποστηρίξει στη νέα κατάθεσή του. Τον «συμβούλεψαν» έτσι να πει πως αυτά που άκουγε ήταν ομιλίες της Λαγούδη στο κινητό της τηλέφωνο και όχι με άλλον άνθρωπο που είχε φυσική παρουσία.

Για τις απειλές, ο μάρτυρας ενημέρωσε πάντως και τον εισαγγελέα, ο οποίος τον πήρε από «κοντά» και εξέτασε την υπόθεση βήμα-βήμα από την αρχή.

Η προσωπική μάλιστα έρευνα του εισαγγελέα έφερε στο φως και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία που ενισχύουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας (πλέον) της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ