Αποκάλυψη – ΣΟΚ για την Ειρήνη Λαγούδη: «Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ»

0
1355

Πεπεισμένοι ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε για οικονομικούς λόγους είναι οι συγγενείς της άτυχης 44χρονης μητέρας.

Μάλιστα, ο αδερφός της δηλώνει στη Realnews ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

«Το κίνητρο ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», αναφέρει ο Γιώργος Λαγούδης στην εφημερίδα.

Και προσθέτει: «Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα».

lagoudi

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής σημειώνει: «Είναι προφανές πως τα χρήματα δεν τα έδωσε σε συγγενικό της πρόσωπο. Γιατί δεν θα τα αναζητούσαμε. Εικάζουμε πως είναι σε πολύ φιλικό ή στενό πρόσωπο της Ειρήνης, στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή, όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται, πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτή ήταν η αιτία που ξεκίνησε τη διαδικασία του θανάτου της».

Την ίδια ώρα, ο γιατρός με τον οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε σχέση αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι η εισαγγελική έρευνα κατέληξε στο πρόσωπό του. Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω του δικηγόρου του, Στράτου Καράτσαλου, δηλώνει πως η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας δεν αποδίδεται προσωπικά στον ίδιο και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον διασύρουν:

«Την Πέμπτη επιβεβαίωσα ιδίοις όμμασι μετά από συνάντησή μου με τον εισαγγελέα Αγρινίου πως δεν υπάρχει προσωποποιημένη δίωξη κατά του εντολέα μου. Επιφυλασσόμεθα να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το λόγο από εδώ και πέρα έχει η Δικαιοσύνη».

Ποιος, όμως, έχει δίκιο; Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Δικαστικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι όντως η ποινική δίωξη που ασκήθηκε δεν είναι προσωποποιημένη, αλλά κατά παντός υπευθύνου.

Ο γιατρός, όμως, κλήθηκε από τον εισαγγελέα στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Εξ αυτού, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, εξάγεται το συμπέρασμα, από την πλευρά της οικογένειας, ότι η ανακρίτρια θα τον καλέσει σε απολογία.

Ενδεχόμενο που βεβαίως δεν αποκλείεται, χωρίς όμως να είναι και βέβαιο ότι θα συμβεί, αφού η δικαστική λειτουργός θα επανεξετάσει όλα τα στοιχεία προτού καταλήξει στην απόδοση κατηγορίας ή μη.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν Σάββατο (06/01/2018) όταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από το σπίτι της στις 10:30 το πρωί, λέγοντας ότι πάει να φέρει καφέ και γλυκά.

Με βάση τα στοιχεία των Αρχών, η ίδια πήρε τον καφέ και τα γλυκά, αλλά αντί να κατευθυνθεί εκ νέου προς το σπίτι της στο χωριό Κατοχή, ακολούθησε ένα ακατανόητο δρομολόγιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα.

Σταμάτησε σε βενζινάδικο, σε μια απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της, γέμισε ένα μπιτόνι με βενζίνη και μετά, μέσα στο χειμώνα και σε κακές καιρικές συνθήκες, φέρεται πως αποφάσισε να πάει στη λίμνη, διανύοντας μια απόσταση μιάμισης ώρας και με τον κίνδυνο να καταστραφεί το αυτοκίνητο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι άσχημος χωματόδρομος.

Δύο 24ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Από εκείνη την ημέρα, άρχισε ένα πραγματικό θρίλερ γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης γυναίκας.

Διαβάστε επίσης: 

Δικηγόρος Λαγούδη στο Newsbomb.gr: «Η Ειρήνη είχε δανείσει πολλά χρήματα στο δολοφόνο της»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ