Δ. Καραματζιάνης: Η 23η Σεπτεμβρίου είναι ημέρα γιορτής για Όλους τους Έλληνες Πατριώτες!

10
824

Επέτειος από την Απελευθέρωση της Τρίπολης από τον Οθωμανικό ζυγό από τον Θ.Κολοκοτρώνη
«23 Σεπτεμβρίου έτους 1821»
Ο Κολοκοτρώνης  Απελευθερώνει την Τρίπολη από τους οθωμανούς κατακτητές και δίνει νέα πνοή στον Αγώνα τους Έθνους μας!

Στην πολιορκία από τους Έλληνες πήρε μέρος ο ανθός της επανάστασης. Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, Μπουμπουλίνα, Κεφάλας, Μαυρομιχάλης, Γιατράκος, Αναγνωσταράς, Λόντος.

Η 23η Σεπτεμβρίου είναι ημέρα γιορτής για Όλους τους Έλληνες Πατριώτες!

Η Ηρωική Απελευθέρωση από τους Έλληνες, της περήφανης καρδιάς του Μωριά γιορτάζεται με δοξολογία και παρελάσεις.

Ο αέρας δονείται από την ευγνωμοσύνη και την αγάπη προς τους Αθάνατους Έλληνες
Ήρωες προγόνους!

Ζήτω το Έθνος Μας
Τιμή στους Ήρωές μας!

Γιά τον Σύλλογο «Εν Κω Πελοποννησίων – Θ.Κολοκοτρώνης»
Ο Πρόεδρος
Δημ.Κ.Καραματζιάνης
Καθηγητής Φυσικής – Πληροφορικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗΣ. ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ… ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ…

  1. ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

    Ένα σύμπτωμα των λαών που βρίσκονται σε παρακμή, είναι πως δεν τους υπολογίζουν οι γύρω τους.
    Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια μ’ εμάς τους Έλληνες! Και πλέον, δε μας υπολογίζουν ούτε αυτοί που ανήκουν σ’ ένα τεχνητό κράτους – δημιούργημα ξένων δυνάμεων (Ιταλίας, Αυστροουγγαρίας και λοιπών), που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έκρυβαν από ντροπή την καταγωγή τους!Μια Αλβανίδα ιστορικός, λοιπόν, ονόματι Έλενα Κοκάτσι, κατά τη διάρκεια εκπομπής στην αλβανική τηλεόραση, ξεδίπλωσε τη… θεωρία της: «Δεν υπάρχουν Έλληνες. Είναι όλοι Αλβανοί. Ο Τσίπρας είναι Αλβανός».Όταν μάλιστα της έγινε η παρατήρηση ότι το παρατραβάει, από τον παρουσιαστή της εκπομπής, το θρασύτατο αυτό πράμα συνέχισε το… βιολί της: «Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Βρείτε μου έναν Έλληνα που πολέμησε το 1821. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες. Τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί. Σήμερα υπάρχουν τσάμηδες μέχρι την Θήβα».Ανυποληψία ακόμα και στους Αλβανούς! Εκεί μας κατάντησε το αληταριό που κυβερνάει τη χώρα!

    • συνειδητοποιούν την αλητεία τους μέχρι να τους «τραβήξεις» το αυτί. Ο πατριωτικός λόγος κάνει ακριβώς αυτό.
      Συνεχίστε λεβέντες το ηρωικό έργο των προγόνων σας, με Δόξα και Τιμή, γιατί οι ανθέλληνες εθνο-προδότες δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα….

  2. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!

    Έχοντας εξασφαλισμένη την ασυλία από το άθεο ψευδοκράτος των Τσιπροκαμμένων, ο τρίτος εταίρος της συγκυβέρνησης εισέβαλλε σήμερα σε εκκλησία και διέκοψε την λειτουργία!Το πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά γεγονός, που θυμίζει Σοβιετία της σταλινικής εποχής, έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πευκακίων, στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο των Αθηνών, όταν κομμουνιστοσυμμορίτες του «Ρουβίκωνα» εισέβαλλαν την ώρα της λειτουργίας, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αθεΐας και της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου! Οι πιστοί έμειναν εμβρόντητοι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ως συνήθως συμβαίνει στις αλητείες των κυβερνητικών εταίρων, έφτασε όταν οι συμμορίτες είχαν αποχωρήσει.Σήμερα, οι κυβερνητικοί εταίροι του άθεου Τσίπρα και του θεομπαίχτη Καμμένου, μπήκαν σε εκκλησία και διέκοψαν την θεία λειτουργία. Την επομένη φορά, θα μπουν για να γκρεμίσουν την εκκλησία κι όλες τις εκκλησίες του τόπου μας!

  3. Όποιος σέβεται και τιμά τους προγόνους του σέβεται πρώτα τον εαυτό και κατά συνέπεια τον συνάνθρωπο ως και τον εχθρό του! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙ ΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΊΑ!

    • Εκεί που αρχίζει η δική μου. Εσύ αν θέλεις να στήσεις κώ…ο στους λαθροφίλους σου κάνε το. Εχεις μπερδέψει τις πο…ς με τις βούρτσες.

  4. Οι Σφαγές των Οθωμανών επί των Χριστιανών στα χρόνια έως το 1821.

    Ως το 1821, μπάμπολες και όλες οι σφαγές έγιναν από τους Οθωμανούς και τους μισθοφόρους τους, με θύματα τους ντόπιους χριστιανούς – Έλληνες.
    Οι αμέσως προηγούμενες έγιναν από τον ίδιο το Μουσταφάμπεη στη Βοστίτσα (Αίγιο), την Πάτρα, την Κόρινθο και το Άργος – καθώς κατηφόριζε προς την Τρίπολη, λίγες βδομάδες νωρίτερα! Αυτές οι σφαγές δεν είχαν το ιδιο μεγάλο (δια μιας) αριθμό θυμάτων, είχαν όμως (στο σύνολό τους) πολύ περισσότερα θύματα. Και η αγριότητά τους υπήρξε εφάμιλλη.
    Όπως και ο αντικειμενικός τους στόχος: το ξεπάτωμα του αντιπάλου.

    Ειδικά στην Πελοπόννησο, οι Οθωμανοί είχαν πραγματοποιήσει μεγάλες σφαγές:

    στα 1715, όταν έδιωξαν τους Βενετούς. Σημειωτέον ότι ο Δήμος Κολοκοτρώνης, της πέμπτης γενιάς των Κολοκοτρώνηδων, προπάππος του Θοδωράκη, ήταν ο τελευταίος
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2235949833308224&id=1504660999770448

  5. Είναι όμως λογικό να δίνουμε τους παραγωγικούς νέους μας στις πλούσιες χώρες του βορά (γράφημα), αντικαθιστώντας τους με Ευρωπαίους συνταξιούχους και με φθηνούς μετανάστες; Δεν θα διευρύνουμε έτσι την ήδη μεγάλη απόκλιση μας, η οποία υπολογίζεται στο 35% από το 2009; (25% μείωση του δικού μας ΑΕΠ, αύξηση 10% του ΑΕΠ των άλλων). Δεν πρόκειται για την αυτοκτονία μας ως Έθνος, χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα για να την αποφύγουμε; Μπορεί να είναι αυτό το όραμα μας; Δεν μάθαμε τίποτα από την προδοσία της Μακεδονίας, η οποία ήδη μετατρέπεται σε γερμανική μαζί με τα Σκόπια; Θα συνεχίσουμε να φοβόμαστε τη σκιά μας, χωρίς να αμυνόμαστε απέναντι στους πραγματικούς «λαθροεισβολείς», οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις ξένες δυνάμεις;

    analyst.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ