Νεκρός ο γιος του Γιώργου Δημαρά

0
470
¡ÛËÂÌÔˆ¸ÒÔ ÙÔı ≈”’ ÛÙÁÌ ÂflÛÔ‰Ô Ù˘Ì ≈ÂÈ„¸ÌÙ˘Ì –ÂÒÈÛÙ·ÙÈÍ˛Ì ÙÔı √ÂÌÈÍÔ˝ ÕÔÛÔÍÔÏÂflÔı ‘ÒÈ͋΢Ì. (EUROKINISSI/»¡Õ¡”«”  ¡ÀÀ…¡—¡”)

Σοκ για τον υφ. Περιβάλλοντος! Βουτιά θανάτου από τον 38χρονο από τον τρίτο όροφο της μεζονέτας όπου διέμενε

Σοκ έχει προκαλέσει η βουτιά θανάτου του 38χρονου γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά από τον τρίτο όροφο της μεζονέτας στην οποία διέμενε, στην Πεντέλη. Χθες τα ξημερώματα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο άτυχος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και τραυματίστηκε θανάσιμα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό που οδήγησε στην τοποθέτησή του σε υπουργικό θώκο, συγκεκριμένα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο ενθουσιασμός για τα καινούργια καθήκοντά του μετατράπηκε σε ανείπωτη θλίψη για τον νέο υφυπουργό.

Ο άτυχος πατέρας

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο άτυχος πατέρας θα ερχόταν αντιμέτωπος με μια είδηση που θα τον έκανε να παγώσει. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο γιος του Χρήστος έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό. Τα τραύματα από τη βίαιη πρόσκρουση στο έδαφος από ύψος περίπου 10 μέτρων απέβησαν μοιραία για τον 38χρονο, ο οποίος διέμενε μόνος του στην τριώροφη μονοκατοικία της οικογένειας στην Πεντέλη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη στο μοιραίο μπαλκόνι της οδού Απόλλωνος πριν ο άτυχος άνδρας βρεθεί στο κενό. Οι Αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να καταλήξουν στα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστός ο θάνατος του 38χρονου πηγές από τον πολιτικό χώρο έκαναν λόγο για τραγικό δυστύχημα, έναν λάθος υπολογισμό που είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει την ισορροπία του. Ωστόσο, η Αστυνομία απέφευγε να το επιβεβαιώσει.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες κατοίκων γειτονικών σπιτιών και στοιχεία για τον άτυχο 38χρονο, προκειμένου να συνθέσουν το παζλ της τραγικής πτώσης. Την έρευνα έχει αναλάβει η Δ/νση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Συλλυπητήρια Αλέξη Τσίπρα

Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη.

Από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ