Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών | Τραγικό τέλος στο θρίλερ με τα 9χρονα αγγελούδια

1
3467

Τραγικό τέλος στο θρίλερ με τα 9χρονα αγγελούδια 

Νεκρά είναι τελικά τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνταν μετά την μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους αργά το βράδυ της Παρασκευής. Παράλληλα, αναγνωρίστηκαν και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους. 

Τα δύο κοριτσάκια μάλιστα ήταν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους που δεν τα άφησαν από κοντά τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε συντετριμμένος ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει για λογαρισμό της οικογένειας τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Φίλος της οικογένειας ανέβασε επίσης στο Facebook την τραγική είδηση:

«Ο επιλογος γραφτηκε.Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια.Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει»…

Το πρωί της Παρασκευής (27/07) οι γονείς τους βρέθηκαν στο νεκροτομείο της Αθήνας για να παραδώσουν στους ιατροδικαστές προσωπικά αντικείμενα της Σοφίας και της Βασιλικής, όπως κουκλάκια και ρούχα των δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου είχε εκδοθεί Ambert Alert.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΣΩΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΛΓΟΘΑ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ! Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙΙ ΤΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ