Επεισόδια Πολυτεχνείο: Οργή! Σκίζουν και καίνε ελληνικές σημαίες (vid)

1
238

Πολυτεχνείο

 Στο ίδιο έργο θεατές κάθε χρόνο – Οργή για αυτούς που βεβηλώνουν το Ιερό σύμβολο του Έθνους

Για αυτό το… πανί κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους. Πάνω σε αυτό το… πανί έχει χυθεί αίμα Ελλήνων και για αυτό το… πανί οι Έλληνες έχουν δώσει μάχες για την υπεράσπισή του.

Και όμως! Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες της ίδιας εξοργιστικής, θλιβερής και ντροπιαστικής εικόνας. Κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται «επαναστάτες» σκίζουν, ποδοπατούν και καίνε την ελληνική σημαία.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Πολυτεχνείο, ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έσκισαν την ελληνική σημαία και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά.

Έτσι προφανώς κάνουν την επανάστασή τους…

Μόνο θλίψη και οργή!

 Δείτε τους νεαρούς να πετούν μολότοφ σε ΜΑΤ (vid)

Οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ομάδας νεαρών με ορμητήριο το χώρο του Πολυτεχνείου σημειώνονται την τελευταία ώρα.

Οι λεγόμενοι «γνωστοί – άγνωστοι» πετούν πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

epeteios-politexneiou

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. οργη και αγανακτηση;;;τωρα τα θυμηθηκατε;;τοσο καιρο τα φωναζουμε,εδω δεν νοιαζονται για τους ιδιους τους ελληνες τα συμβολα θα τους χαλασουν.μια χωρα σε πληρη αποσυνθεση.θαθελα να εβλεπα τουρκους να καιγανε τουρκικη σημαια,αλλα ξερω επειδη εκει δεν εχει μανα μου κυρα μου θα λεγατε τους αστυνομικους τραμπουκους.ΑΒΥΣΣΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ