Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της εκτέλεσης του Μανώλη Kαραγιάννη |...

Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της εκτέλεσης του Μανώλη Kαραγιάννη | Φωτογραφία – σοκ | Ξανθιά «έκαψε» τον «καράφλα»

0
3061
ΟΙ KILLERS ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ «ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ» ΤΟΥ

Ξανθιά «έκαψε» τον «καράφλα»

 Γάζωσαν μαφιόζο στο Παλαιό Φάληρο! Τι συνδέει τον 45χρονο με τις δολοφονίες Παπαχρήστου και Στεφανάκου;

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ο πόθος του για μια ξανθιά γυναίκα έγινε «αχίλλειος πτέρνα» για τον γνωστό «νονό» της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, καθώς άθελά της έγινε «δόλωμα» που τον παρέσυρε σε παγίδα θανάτου.

Για να τη συναντήσει στο Παλαιό Φάληρο, ο 45χρονος, που ήταν στο στόχαστρο της Ασφάλειας για τα «συμβόλαια θανάτου» του Βασίλη Στεφανάκου και του πρώην ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου (ο οποίος ήταν στην προσωπική φρουρά γόνου οικογένειας εφοπλιστών), έφυγε από την ασφαλή γι’ αυτόν Δραπετσώνα χωρίς τη συνοδεία των σωματοφυλάκων που τον ακολουθούσαν σε κάθε βήμα του και το πλήρωσε με τη ζωή του!

Στο στόχαστρο αντιπάλων

Ο Καραγιάννης, που ήταν γνωστός στη νύχτα με τα προσωνύμια «Καράφλας», «Σαμπρέλας» και «Νταίζη», γνώριζε ότι ήταν στόχος και απέφευγε να κυκλοφορεί σε περιοχές που δεν ήταν δυνατόν να ελέγξει, μακριά από την ασφάλεια που του παρείχαν τα λημέρια του στον Πειραιά. Αλλωστε, εκεί ήταν ο απόλυτος άρχοντας και το τελευταίο διάστημα είχε κυριαρχήσει στον κόσμο της νύχτας, μπαίνοντας στο στόχαστρο των αντιπάλων του και όσων τον θεωρούσαν υπεύθυνο για μια σειρά από δολοφονίες κορυφαίων στελεχών του υποκόσμου. Ο ίδιος είχε γλιτώσει από δολοφονική επίθεση ακόμη και μέσα στις φυλακές, το 2017.

Ομως, οι επαγγελματίες εκτελεστές κατάφεραν να μάθουν το αδύνατο σημείο του «σκληρού» 45χρονου, που δεν ήταν άλλο από την εντυπωσιακή ξανθιά η οποία τον είχε ξελογιάσει, και έβαλαν άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να τον βγάλουν από τη μέση και να εισπράξουν τον πακτωλό χρημάτων που προσέφεραν οι ορκισμένοι εχθροί του.

Οταν ο «Καράφλας» έφθασε λίγο πριν από τις 10 χθες το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αίαντος, και στάθμευσε το αυτοκίνητό του, τον προσέγγισαν από αντίθετα σημεία ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, και μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, οι οποίοι τον έβαλαν σε διασταυρούμενα πυρά! Οι εκτελεστές του τον «γάζωσαν» από απόσταση λιγότερη των πέντε μέτρων, με ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 45 χιλιοστών.

Πιστόλι

Παρά τα τραύματά του, ο Καραγιάννης κατάφερε να βγάλει το πιστόλι του και να πυροβολήσει εναντίον των δολοφόνων του, και είναι ως τώρα άγνωστο αν τραυμάτισε κάποιον από αυτούς. Ομως, οι χαριστικές βολές προήλθαν από το 45άρι που κρατούσε ο εκτελεστής ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς είχε δεχθεί πολλές σφαίρες στην κοιλιακή, στη θωρακική χώρα, αλλά και στα πόδια.

Ο Μανώλης Καραγιάννης είχε θανάσιμη αντιπαλότητα με τον Βασίλη Στεφανάκο και γι’ αυτό ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν για κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από τη δολοφονία του πιο «τρανταχτού» ονόματος της νύχτας. Ομως, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του. Το όνομα του«Σαμπρέλα» ενεπλάκη και στην πιο σκοτεινή και περίεργη δολοφονία, αυτήν του πρώην αστυνομικού και κομάντο της ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου, ο οποίος υπήρξε σημαντική προσωπικότητα, με φιλίες και γνωριμίες στα υψηλά κλιμάκια της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής ως τα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας.

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του Παπαχρήστου, τον περασμένο Μάιο, έξω από μια ταβέρνα στην Παιανία, το όνομα του «Καράφλα» έπαιζε έντονα στις έρευνες, καθώς οι φήμες έλεγαν ότι ο πρώην ΕΚΑΜίτης διατηρούσε φιλική σχέση με τον θανάσιμο εχθρό του Βασίλη Στεφανάκο. Πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, λένε ότι ο Παπαχρήστου, μέσω της εταιρίας σεκιούριτι που είχε συστήσει νόμιμα, φρουρούσε καταστήματα και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης τα οποία ο Καραγιάννης είχε προσπαθήσει να ελέγξει με τους μπράβους του. Και για αυτή τη δολοφονία ο «Καράφλας» είχε κληθεί για κατάθεση στην Ασφάλεια, όμως είχε ισχυρό άλλοθι. Αλλωστε, στα μονοπάτια της νύχτας άλλος υπογράφει το «συμβόλαιο θανάτου» και άλλος αναλαμβάνει να το εκτελέσει.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

«Σαφάρι» για τραυματίες σε νοσοκομεία, ιατρεία και κλινικές

Σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τυχόν τραυματίες από τη δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη, καθώς όταν δέχτηκε τις πρώτες σφαίρες από το καλάσνικοφ ο «Καράφλας» ή «Σαμπρέλας» πρόλαβε να τραβήξει το στρατιωτικού τύπου 9άρι πιστόλι CZ που είχε στη ζώνη του και να πυροβολήσει εναντίον του εκτελεστή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο Καραγιάννης έπεσε αιμόφυρτος στον δρόμο, ο δολοφόνος με το καλάσνικοφ ανέβηκε κουτσαίνοντας στη μοτοσικλέτα στην οποία τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Ισως το θύμα κατάφερε να τον τραυματίσει και οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να διαπιστώσουν αν η μαρτυρία αληθεύει. Αν εντοπίσουν κάποιον τραυματία από πυροβόλο όπλο, θα είναι εύκολο να ταυτοποιήσουν τη βολίδα, καθώς έχουν στα χέρια τους το όπλο του θύματος.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο κλειστού κυκλώματος από κατάστημα κοντά στο σημείο της δολοφονίας, στην οδό Αίαντος, στο Παλαιό Φάληρο.

Σε αυτό διακρίνονται οι θαμώνες να κοιτούν προς το σημείο της δολοφονίας όταν πέφτουν οι πρώτοι πυροβολισμοί και στη συνέχεια να πέφτουν πανικόβλητοι στο έδαφος ή να μπαίνουν τρέχοντας στο εσωτερικό του καταστήματος για να προφυλαχθούν. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά και η μηχανή των δραστών, που απομακρύνονται με ιδιαίτερη ψυχραιμία.

ΠΕΜΠΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ο Μανώλης Καραγιάννης ήταν στόχος ακόμη και όταν κρατούνταν στις Φυλακές Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του σύγχρονου ακήρυχτου πολέμου που ήδη έχει στοιχίσει τη ζωή σε πέντε «βαριά» ονόματα της νύχτας.

Λίγους μήνες πριν αποφυλακιστεί (το καλοκαίρι του 2017), δύο Αλβανοί, που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί και στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προσπάθησαν να τον μαχαιρώσουν στον λαιμό, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από εκεί και πέρα ξεκινά το ξεκαθάρισμα:

3 Μαΐου 2017

Πέφτει νεκρός στα Γλυκά Νερά ο Βασίλης Γρίβας, την ώρα που είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο του. Το πρώτο θύμα του πολέμου των «νονών» ήταν άνθρωπος του Καραγιάννη και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η δολοφονία του ήταν απάντηση αντίπαλης ομάδας στην αποτυχία της απόπειρας δολοφονίας του «Καράφλα» μέσα στις φυλακές.

17 Ιανουαρίου 2018

Δολοφονείται το πιο βαρύγδουπο όνομα στον κόσμο της νύχτας, ο Βασίλης Στεφανάκος, όταν ένας άγνωστος τον «γαζώνει» με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από τα γραφεία της επιχείρησής του στο Χαϊδάρι.

Η δολοφονία του προκαλεί «σεισμό» στις τάξεις των μπράβων. Από την πρώτη στιγμή θεωρείται ηθικός αυτουργός ο Καραγιάννης και καλείται για κατάθεση, καθώς εκτιμάται ότι η δολοφονία ήταν απάντηση σε αυτήν του Γρίβα.

20 Απριλίου 2018

Αγνωστοι που κινούνται με αυτοκίνητο «γαζώνουν» με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους τον Γιώργο Λίτσα, γνωστό και ως «Μπούμπη», παλιό συνεργάτη του Καραγιάννη που άλλαξε στρατόπεδο και έγινε σύμμαχος του Στεφανάκου.

Η δολοφονία εντάσσεται στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος ανθρώπων του Βασίλη Στεφανάκου από τον αντίπαλό του.

1 Μαΐου 2018

Δολοφονείται στην Παιανία ο πρώην ΕΚΑΜίτης Σπύρος Παπαχρήστου, που είχε αποστρατευτεί από την ΕΛ.ΑΣ. για να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο. Επί χρόνια ήταν έμπιστος κορυφαίας επιχειρηματικής οικογένειας που κυριαρχεί και στις ΗΠΑ, και είχε επαφές με την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και με αυτήν του υποκόσμου.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε σχέση με τον Βασίλη Στεφανάκο, ενώ με την εταιρία σεκιούριτι που είχε απειλούσε τα συμφέροντα άλλου «νονού» της νύχτας.

H εικόνα από κάμερα ασφαλείας σοκάρει.
Αμέριμνοι οι θαμώνες ενός καταστήματος ακούν τους πυροβολισμούς και τρέχουν να γλιτώσουν.

Στο βάθος διακρίνονται οι δράστες της εκτέλεσης του Μανώλη Καραγιάννη.

Φωτογραφία – σοκ: Ο Μανώλης Καραγιάννης αιμόφυρτος λίγο πριν ξεψυχήσει


Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το bloko.gr o Μανώλης Καραγιάννης αιμόφυρτος, πεσμένος μπροστά ανάμεσα στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο.Εκεί που περίπου στις 10 το πρωί τέσσερα άτομα τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο Μανώλης Καραγιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε.

bloko.gr

newsit

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ