Ανήλικος βίασε γιαγιούλα επειδή τόλμησε και του έκανε παρατήρηση

0
802

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να ζητήσει ελάφρυνση της ποινής του, θα καθίσει για ακόμη μία φορά ο ανήλικος που δεν δίστασε να βιάσει άγρια μια 81χρονη γιαγιά επειδή του έκανε παρατήρηση.

Ο 17χρονος βιαστής, που συνελήφθη και ομολόγησε την πρωτοφανή πράξη του, είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, αφού εκτός από την αρρωστημένη της διάσταση το κίνητρο που επικαλέστηκε ήταν έξω από λογική. Ηταν βράδυ Παρασκευής του περασμένου Μαρτίου όταν ο 17χρονος θέλησε να εκδικηθεί την ηλικιωμένη γυναίκα επειδή παλαιότερα, όταν είχε πάει σπίτι της για να συναντήσει την εγγονή της, εκείνη τον έδιωξε.

Ετσι, αυτός χτύπησε την πόρτα στο σπίτι της στη Λευκωσία την ώρα που έλειπε ο σύζυγος της 81χρονης και μόλις του άνοιξε η άτυχη γυναίκα, που στηριζόταν σε μπαστούνι, της επιτέθηκε, την έριξε στο πάτωμα, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε με αγριότητα.

Η γερόντισσα μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο με κάταγμα στη λεκάνη και στο χέρι, ενώ λίγο αργότερα που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να αρνηθεί ότι ήταν ο δράστης. Ωστόσο, τα ευρήματα του ιατροδικαστή τον «έκαψαν» και αναγκάστηκε να ομολογήσει.
Στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι θέλησε να την εκδικηθεί που τον είχε διώξει και ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών που του θόλωσαν το μυαλό, και το ίδιο θα υποστηρίξει στη νέα δίκη στις 11 Ιουνίου.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ