Προκλητικό βίντεο από Ερντογάν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης: Ξαναγράφει την ιστορία

5
463

«Ζωντανεύει» όλες τις ιστορικές προσωπικότητες της Τουρκίας και φτάνει μέχρι τον Ερντογάν

Ακόμα μια ευκαιρία να προκαλέσει, αλλά και να αυτοπροβληθεί βρήκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή την φορά με αφορμή την συμπλήρωση, σήμερα, 565 χρόνων, από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (Τρίτη 29 Μαΐου 1453).

Η τουρκική προεδρία έφτιαξε ένα video, 3:49 λεπτών, όπου «ζωντανεύει», με την δική της ματιά βέβαια, όλες τις ιστορικές προσωπικότητες της Τουρκίας και φτάνει μέχρι τον Ερντογάν!

tou1
tou3

Το βίντεο ξεκινά με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τους στρατιώτες του Μωάμεθ του Πορθητή να σέρνουν τα καράβια στη στεριά.

Στην συνέχεια εμφανίζονται πολλές σημαντικές μορφές της τουρκικής ιστορίας. Ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίντ, ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο Αντνάν Μεντερές, ο Τουργκούτ Οζάλ. Και φυσικά η αυλαία κλείνει με τον ίδιο τον Ερντογάν…

Δείτε το βίντεο 

Cumhurbaşkanlığı'ndan, İstanbul'un fethinin 565. yılına özel anlamlı video

Δείτε βίντεο: Προκλητικό βίντεο από Ερντογάν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης: Ξαναγράφει την ιστορία

protothema.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 5.000 υπερασπιστων της Κωνστανινουπολεως.ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

  2. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ! ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΟΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΣΜΥΡΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ! ΕΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

  3. Ο ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ’ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΣΟΠΗΚΟΤΗΤΑ Ο ΑΓΑΡΙΝΟΣ ΤΟΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ

  4. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΙ» ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ