Ξεσηκωμός εν όψει των συγκεντρώσεων της 6ης Ιουνίου για τη Μακεδονία – Στην Πέλλα η κεντρική συγκέντρωση

9
141

Καθώς προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος των Σκοπίων, η Επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας εργάζεται πυρετωδώς για τις παράλληλες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας την 6η Ιουνίου, στις 19:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η ανακοίνωση των πόλεων που θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις αναμένεται να γίνει την προσεχή Τρίτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία του χωριού Πέλλα, με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Πέλλα βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει ότι ο κύριος όγκος των Θεσσαλονικέων, που θα θελήσουν να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία, θα εκδράμει την μεθεπόμενη Τετάρτη στην Πέλλα.

Επί ποδός Δήμαρχοι και Μητροπολίτες

Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες τις επαφές της με τους Δημάρχους και τους Μητροπολίτες μεγάλων πόλεων της Ελλάδας προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα τη διοργάνωση των παράλληλων συγκεντρώσεων της 6ης Ιουνίου. Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα που πραγματοποίησαν τις επαφές διαπίστωσαν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την υποστήριξη των κινητοποιήσεων κατά της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, τόσο από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας. Το βάρος της διοργάνωσης των συγκεντρώσεων στις πόλεις που έχουν επιλεγεί θα σηκώσουν οι Δήμαρχοι και οι εθελοντές του δικτύου της Επιτροπής Αγώνα.

Επιλέχτηκαν πόλεις κυρίως από τη Μακεδονία

Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δέχτηκε αιτήματα για διοργάνωση συγκεντρώσεων από αρκετούς Δημάρχους της χώρας. Προκειμένου να διαφυλαχτεί η αρτιότητα στον τρόπο οργάνωσης των κινητοποιήσεων η Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε ότι την 6η Ιουνίου θα διοργανωθούν συγκεντρώσεις κυρίως σε πόλεις της Μακεδονίας. Ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων θα εξεταστεί το ενδεχόμενο διοργάνωσης και άλλων παράλληλων συγκεντρώσεων στην υπόλοιπη χώρα.

Το τρίτο συλλαλητήριο θα γίνει στο Σύνταγμα

Η Επιτροπή Αγώνα με τη διοργάνωση των παράλληλων συγκεντρώσεων της 6ης Ιουνίου επιχειρεί να στείλει εκ νέου προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας το μήνυμα των συλλαλητηρίων της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών. Συγχρόνως, θέλει να αποδείξει ότι δεν υπάρχει «ετερόκλητος όχλος» που εκτόνωσε την οργή του στα συλλαλητήρια αλλά εκατομμύρια Έλληνες πολίτες που συνειδητά στηρίζουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Mέσω των παράλληλων συγκεντρώσεων οι πολίτες θα κληθούν να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Επιτροπή Αγώνα είναι έτοιμη να διοργανώσει νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα εάν η Κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση στη Βουλή συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ελπιζω οι συντροφοι ΜΑΤατζιδες να τσακισουν ολους τους φασιστες σε αυτες τις εθνικιστικες –
    ιμπεριαλιστικες εκδηλωσεις

    • Χαίρεστε αριστεροί προοδευτικοί ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ με τη βία και πάντα ΣΧΕΔΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ προκαλείτε αλλά ΧΡΟΝΙΑ το σάπιο κατεστημένο ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ στο απυρόβλητο δίνοντας ΣΑΣ μάλιστα ΤΗΝ δυνατότητα να χαρακτηρίζετε συλλήβδην όλους τους πολίτες φασίστες αναρχικούς και ότι άλλο ΣΑΣ συμφέρει ενώ εσείς παρουσιάζετε ως θύματα ενώ όπως φαίνεται και από τη διακυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά πόσο υποβάλλετε ΚΑΙ παρακινείτε στη βία ΤΙΣ αναρχικές ΣΑΣ συνιστώσες ΣΕ σημείο να καταστρέφετε μαγαζιά περιουσίες και να αφήνετε πολίτες χωρίς Εργασία! ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΠΑΕΙ ΤΟ «ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ» ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΎΣΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ!

  2. ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΙΤΑΛΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ*, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ… ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΚΙΝΗ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΝΩΝ. «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ… ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…http://esxatianasxesi.blogspot.gr/search?updated-max=2018-02-16T19:01:00%2B02:00&max-results=1&start=8&by-date=false

  3. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  4. Σήμερα και υπό τις τρέχουσες συνθήκες και προοπτικές, οι Έλληνες έχουμε υποχρέωση να αμυνθούμε απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται ξεδιάντροπα, ύπουλα ή φανερά, την Εθνική μας υπόσταση.
    Όχι, κύριοι κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Δεν έχετε «λευκή επιταγή» για την διάλυση της Ελλάδας!» Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ελληνικός λαός.

  5. ερχεται η ωρα αριστερε που τολμασ και γραφεισ αυτεσ τισ μ…κιεσ εχεισ και θρασοσ ακου αριστεροσ

    • Αν δεν έχεις καταλάβει, τα σχόλια (εδώ και καιρό) του σχολιαστή ‘αριστερός’ είναι προβοκατόρικα!!
      Ακροδεξιός είναι και αυτός, και έχει το σκοπό του γράφοντας τέτοιου είδους σχόλια…

      • Σύντροφεεεεε… σε παρακαλώ να ανακαλέσεις. Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, ΜΑΤατζήδες μας, είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση που εγκρίνει το ΝΑΤΟ, για να αποσοβήσουμε τον κίνδυνο ανατροπής του καθεστώτος, εεεεε… της δημοκρατικά εκλεγμένης, «1η φορά Αριστερής» κυβέρνησης. Αυτός ο ετερόκλητος όχλος πρέπει να οδηγηθεί στην «τελική του λύση» τώρα που πρέπει να ξεπουλήσουμε εεεε…. να λύσουμε το θέμα των πάλε ποτέ Ιλιντένσκι Μακεντόνσκι αδερφών μας (Τίτο ζεις) που είναι, οι μόνοι γνήσιοι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου. Τα δικαιώματα τους δε, καταπατώνται χρόνια τώρα από αυτούς τους Βαλκάνιους Χριστιανοταλιμπάν. Ήρθε η ώρα επιτέλους να προοδεύσουμε. George S. εσύ superstar!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ