ΣΟΚ: Οικογενειακή τραγωδία με μπουκάλα αερίου στο Ναύπλιο – Νεκρή η μητέρα, χαροπαλεύει η κόρη

0
242

Σοκάρει το νέο τραγικό δυστύχημα στην Καραθώνα Ναυπλίου όπου μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της, ενώ η κόρη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας διαρροής σε μπουκάλα αερίου – Χωρίς ρεύμα εδώ και 50 χρόνια το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, η ηλικιωμένη, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες είχε δεχθεί την επίσκεψη της κόρη της, δεν απάντησε στο τηλέφωνο που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής οικείοι της από την Πρόνοια Ναυπλίου.

Έτσι, σήμερα (7/5) το πρωί την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να μπουν μέσα και να αντικρίσουν την ηλικιωμένη μητέρα και την κόρη της στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως διαπιστώθηκε, η 85χρονη μητέρα ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της ανέπνεε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από κει στο νοσοκομείο του Άργους όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπίτι που μένει η ηλικιωμένη, από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο, τα τελευταία 50 χρόνια, δεν έχει ρεύμα και έτσι οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν γκάζι προκειμένου να λειτουργήσουν οι οικιακές συσκευές του σπιτιού. Δύο από αυτές τις μπουκάλες βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και όπως όλα δείχνουν κάποια από αυτές είχε διαρροή, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ