Τήνος: Εικόνες σοκ από το διαλυμένο απορριμματοφόρο – Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος υπάλληλος | «Του έλεγα μην πας, θα σκοτωθείς»

1
2280

48 και 49 ετών τα δύο θύματα – «Χάσαμε δύο νέους ανθρώπους», δήλωσε στο protothema.gr o δήμαρχος του νησιού – Φως στα αίτια από την κατάθεση του 24χρονου που σώθηκε

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο ένας από τους δύο υπαλλήλους του δήμου στην Τήνο που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν τρεις υπάλληλοι, έπεσε σε γκρεμό βάθους 100-120 μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Τα θύματα ηλικίας 48 και 49 ετών ήταν στο μοιραίο όχημα μαζί με έναν 24χρονο υπάλληλο ο οποίος από θαύμα σώθηκε, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Μιλώντας στο protothema.gr ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος είπε: «Είμαι πολύ συγκλονισμένος γιατί χάσαμε δύο νέους ανθρώπους, υπάλληλοι και οι δύο στο δήμο μας. Μάλιστα, ο ένας από τους άτυχους υπαλλήλους, ήταν οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, όπου το ένα είναι ανήλικο, ενώ το άλλο σπουδάζει.

Ο 24χρονος που κατάφερε να σωθεί είναι σοκαρισμένος, πήγα δίπλα του και με ρωτούσε αν τα άλλα δυο άτομα είναι καλά στην υγεία τους και εγώ προσπαθούσα να τον καθησυχάσω. Δεν του έχουμε πει ακόμα ότι οι δυο συνάδελφοί του, δεν είναι πια στη ζωή και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με σκάφος του λιμενικού στο νοσοκομείο της Σύρου. Ούτε η αστυνομία μπόρεσε να του πάρει κατάθεση γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από το δυστύχημα. Από όσο γνωρίζω και οι τρεις ήταν μέσα στο απορριμματοφόρο. Ακόμη γίνονται έρευνες από την αστυνομία γύρω από αυτό το δυστύχημα. Έπεσαν σε ένα γκρεμό βάθους 100 μέτρων και πάνω , σε μια απότομη ανηφορική στροφή έγινε το κακό».

Από την πλευρά της η διοικήτρια του κέντρου Υγείας Τήνου επεσήμανε στο protothema.gr:

«Έχουμε δύο θύματα ηλικίας 48 και 49ετών, ενώ ο 24χρονος ο οποίος έχει χτυπήσει στα χέρια και στα πόδια μεταφέρεται αυτή τη στιγμή με σκάφος του λιμενικού στο νοσοκομείο της Σύρου».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Γιάννης Σγουρός , ο οποίος είναι συγγενής του άτυχου οδηγού του απορριμματοφόρου που έχασε τη ζωή του είπε στο protothema.gr

«Ο οδηγός είναι πρώτος ξάδερφος της γυναίκας μου και έχουμε συγκλονιστεί όλοι στην οικογένεια. Ήταν ένα δρομολόγιο που το έκαναν συχνά πάνω στη δουλειά τους και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε και έπεσαν στο γκρεμό. Δυστυχώς ο ένας ο συνάδερφος , άφησε ορφανά δυο παιδάκια. Συλλυπητήρια και στις δυο οικογένειες».

Ήδη η αστυνομία μαζί με υπαλλήλους του Δήμου ερευνούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ενώ την υπόθεση θα φωτίσει η κατάθεση του 24χρονου ο οποίος σώθηκε.

Oι δύο άτυχοι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου 

apo-in

Το απορριμματοφόρο έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

tinos01
tinos02
tinos03
tinos04

Τήνος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας – Πώς κατέληξε το απορριμματοφόρο στον γκρεμό

Τήνος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας - Πώς κατέληξε το απορριμματοφόρο στον γκρεμό

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤήνοςΑνείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/04) στην Τήνο, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου κατέληξε μετά από ξέφρενη πορεία σε γκρεμό 120 μέτρων, παρασύροντας στο θάνατο δύο υπάλληλους. Από θαύμα σώθηκε ένας 24χρονος που επέβαινε στο μοιραίο όχημα.

Ο Γιάννης Κορίνθιος, 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών και ο Δημήτρης Ταράσης, 48 ετών είναι οι δύο υπάλληλοι του Δήμου στην Τήνο που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν «έφυγε» σε μία στροφή από τον δύσβατο δρόμο και ντεραπάρισε. Οι δύο άνδρες βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο τρίτος επιβαίνων, ο 24χρονος σώθηκε και ήταν αυτός που άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

thnos dystyxhma aporrimmatoforo9

Μιλώντας στον ALPHA, ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος ανέφερε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την απώλεια των δύο νέων ανθρώπων. Δύο Τηνιακών, δύο πολύ καλών υπαλλήλων, όλα τα άλλα πραγματικά τα ερευνούμε».

Δείτε την πορεία του απορριμματοφόρου:

Αμέσως στο σημείο στήθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για την ανάσυρση των τριών επιβατών, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε για τους δύο άνδρες ήταν ήδη αργά. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αργότερα στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια. Ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες ότι δεν κατάλαβε πως συνέβη το δυστύχημα.

Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι στενό και επικίνδυνο. Οι συνθήκες που οδήγησαν ωστόσο το απορριμματοφόρο στη χαράδρα παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

Τραγωδία στην Τήνο – Συγκλονίζει ο πατέρας του οδηγού: «Του έλεγα μην πας, θα σκοτωθείς»

Τραγωδία στην Τήνο – Δύο υπάλληλοι καθαριότητας έχασαν τη ζωή τους – Το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο – Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου οδηγού

Σε τραγωδία κατέληξε η βάρδια υπαλλήλων καθαριότητας στην Τήνο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων. Δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους ενώ ο τρίτος σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς πρόλαβε να πηδήξει από το όχημα. 

Θύματα της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο 49χρονος Γιάννης Κορίνθιος, πατέρας δύο παιδιών και ο 48χρονος Δημήτρης Ταράσης.

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου οχήματος, Όλυμπος Ταράσης καταγγέλλει πως ο γιος του ήταν απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο, ενώ όπως υποστηρίζει, τα απορριμματοφόρα βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

«Έχασα το παιδί μου. Έχασα το σπλάχνο μου. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν δουλευταράς. Επαγγελματίας καλός. Τον ενδιέφερε η δουλειά του. Ήταν φιλότιμος. Αυτό τον έφαγε» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας του Δημήτρη Ταράση, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Δείτε στο Newsbomb.gr φωτογραφίες των θυμάτων και εικόνες από το σημείο

«Είχε στο παρελθόν κι άλλο ατύχημα»

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου άνδρα αποκάλυψε πως είχε και στο παρελθόν ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.
«Είχε πάθει κι ένα άλλο ατύχημα. Κάποτε είχε σπάει η μπάρα του απορριμματοφόρου. Τότε είχε σταθεί τυχερός» είπε συγκεκριμένα ο κ. Όλυμπος Ταράσης.

«Του έλεγα να μην πας στη δουλειά. Θα σκοτωθείς. Εκείνος δεν με άκουγε» ανέφερε ο πατέρας.

Τέλος, ο κ. Όλυμπος Τάρασης εκτίμησε πως για να πέσει ένα απορριμματοφόρο στο γκρεμό σημαίνει πως κάτι συνέβη στο όχημα.
Εγώ πιστεύω ότι έσπασε η μπάρα ή το τιμόνι. Κάτι συνέβη» είπε ο πατέρα του άτυχου άνδρα.

«Το μοιραίο όχημα ήταν σε καλή κατάσταση»

Σχετικά με την κατάσταση του μοιραίου απορριμματοφόρου ο Δήμος υποστηρίζει ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας του άτυχου οδηγού

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ