Κρήτη: Το… καίνε 400 swingers με ναύτες, σειρήνες, γοργόνες και θεούς του Ολύμπου! Σάλος με το resort της παρτ@ζας

0
1492

Ο λόγος τους swingers, τους απανταχού λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων, ενός συρμού που τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, φτάνοντας να αποτελεί είδος … θεματικού τουρισμού

Η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να λατρέψουν την Κρήτη και έκτοτε έγινε συνήθεια…. Ο λόγος τους swingers, τους απανταχού λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων, ενός συρμού που τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, φτάνοντας να αποτελεί είδος … θεματικού τουρισμού.

Το ταξίδι των swingers στην Κρήτη διοργάνωσε και αυτή τη φορά, το SDC ένα από τα πιο γνωστά club που διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες για τα μέλη του και το οποίο έχει έδρα την Ολλανδία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 400 άτομα, ζευγάρια αλλά και μονήρεις, βρίσκονται στην Κρήτη και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας.

Η νέα αυτή ερωτική εμπειρία επί κρητικού εδάφους για τα μέλη του ολλανδικού club θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, και μάλιστα η κράτηση έχει γίνει με το σύστημα all inclusive.

Στη διάρκεια των πέντε αυτών διανυκτερεύσεων, οι συμμετέχοντας θα απολαύσουν πέντε θεματικά πάρτι. Το πρώτο έχει τον εύγλωττο τίτλο «OPA Nights» παραπέμποντας προφανώς σε γλέντι αλλά ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι βραδιές «Ναύτες και σειρήνες», «Glow Nights» όπου οι συμμετέχοντας θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Για μια ακόμη φορά η πενθήμερη παραμονή των singers θεωρείται «τσουχτερή» αφού το απλό δίκλινο τιμάται 1.150 ευρώ και η σουίτα 1.850.

Πηγή:  www.cretapost.gr

Σάλος με το resort της παρτούζας

❱❱ Πέντε νύχτες ακολασίας σε ξενοδοχείο στην Κρήτη από 200 διψασμένα για όργια ζευγάρια

Από την
Εύα Παπαδάτου

Στιγµές πάθους και αχαλίνωτου sex ζουν από σήµερα σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης εκατοντάδες ξαναµµένοι swingers από όλο τον κόσµο, προκαλώντας σούσουρο σε όλο το νησί µια και όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το ξενοδοχείο της ακολασίας!

Τα 200 διψασµένα για όργια ζευγάρια έφθασαν µε το «πλοίο της… αγάπης», ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, και έκαναν απόβαση στο όµορφο νησί έχοντας στις αποσκευές τους µόνο το… άρωµά τους! Αµέσως ξεκίνησαν για το ξενοδοχείο τους, το οποίο έχει διαµορφωθεί ειδικά για να τους φιλοξενήσει για πέντε µερόνυχτα.

Οι 400 απελευθερωµένοι swingers θα περάσουν αξέχαστες στιγµές σε «ροζ» πάρτι µε κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code, ενώ θα µπορούν να κάνουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους πραγµατικότητα όχι µόνο στις σουίτες τους, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, ανταλλάσσοντας ερωτικούς συντρόφους και κυκλοφορώντας όπως εκείνοι θέλουν, ακόµη και φορώντας µόνο το κραγιόν ή το άρωµά τους!

Φυσικά, θα υπάρχουν µοναδικές θεµατικές βραδιές αλά «Μάτια ερµητικά κλειστά» -διαδικασία που λατρεύουν οι swingers- και sexy παιχνίδια δίπλα στην πισίνα, ενώ δεν θα λείπει dj που θα αναλάβει να «ντύνει» µουσικά αυτές τις hot νύχτες.

Με θεατές

Το ξενοδοχείο διαθέτει και εσωτερική θερµαινόµενη πισίνα που αναµένεται να αποτελέσει ένα από τα αγαπηµένα σηµεία των ζευγαριών. Περιζήτητες θα είναι και οι αίθουσες που ονοµάζονται «Sexy Sins Lounge» και «SDC Pleasure Dome», όπου θα µπορούν οι εραστές να έχουν θεατές που θα τους παρακολουθούν την ώρα που κάνουν σεξ ή επιδίδονται σε οµαδικά όργια.

Το ταξίδι, που θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, διοργάνωσε το SDC, που είναι ένα από τα µεγαλύτερα swingers club της Ευρώπης µε έδρα την Ολλανδία, δίνοντας την υπόσχεση ότι «η Κρήτη δεν θα µοιάζει σε τίποτα µε ό,τι ξέρατε πριν». Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωσή του, έγραφε, µεταξύ άλλων, ότι «το συγκεκριµένο event σάς παρέχει απολύτως τις τέλειες lifestyle διακοπές στο σταυροδρόµι της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης, στο σέξι θέρετρο των πέντε αστέρων όπου η ελληνική φιλοξενία είναι το κλειδί!»

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ανάµεσα στους επιβάτες του «πλοίου της αγάπης» είναι ζάπλουτοι Αµερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηµατίες, top models και γνωστά ονόµατα της ξένης showbiz µε «βαριά» πορτοφόλια. Αλλωστε, οι τιµές είναι αρκετά υψηλές, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ξεκινούν από 1.149 ευρώ το άτοµο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για µια junior suite µε µπαλκόνι και τζακούζι! Η απλή junior suite κοστίζει 1.849 ευρώ, ενώ το ποσό των 1.524 ευρώ πρέπει να πληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις ανέσεις ενός superior room µε ιδιωτική πισίνα και ενός superior room µε µπαλκόνι και τζακούζι.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ