Απίστευτο: 20χρονος επέζησε από επίθεση καρχαρία, αρκούδας και φιδιού!

1
663

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο 20χρονος Dylan McWilliams, ο οποίος μέσα σε λιγότερα από τέσσερα χρόνια έχει δεχθεί επιθέση από καρχαρία, αρκούδα και φίδι αλλά κατάφερε να επιζήσει!

«Είναι κάπως τρελό. Δεν φαίνεται να έχω τύχη, αλλά είμαι τυχερός σε άτυχες καταστάσεις», ανέφερε στο BBC.

Η πιο πρόσφατη «αναμέτρησή» του με το ζωικό βασίλειο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (19/04), στη Χαβάη. Ενώ βρισκόταν πάνω στη σανίδα του και απολάμβανε τα κύματα, ένιωσε κάτι να τον χτυπάει στο πόδι. «Είδα τον καρχαρία από κάτω μου. Ξεκίνησα να τον χτυπάω -ξέρω ότι τον χτύπησα τουλάχιστον μια φορά- και κολύμπησα προς την ακτή όσο πιο γρήγορα μπορούσα», αφηγείται ο 20χρονος.

Όπως δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανησυχούσε για το αίμα που άφηνε πίσω του καθώς κολυμπούσε. «Δεν ήξερα αν είχα χάσει το μισό πόδι μου ή τι είχε συμβεί», είπε. Ο καρχαρίας, που πιστεύεται ότι ήταν ένας καρχαρίας τίγρης μήκους περίπου 2 μέτρων, άφησε σημάδια από τα δόντια του στο πόδι του Dylan, ο οποίος χρειάστηκε επτά ράμματα.

Πέρυσι χρειάστηκε περισσότερα -9 ράμματα- στο κεφάλι, όταν του επιτέθηκε μία αρκούδα, σε κατασκήνωση στο Κολοράντο. Ο 29χρονος κοιμόταν έξω από τη σκηνή του, όταν η αρκούδα άρχισε να δαγκώσει το πίσω μέρος του κρανίου του. Κατάφερε να τη χτυπήσει στο μάτι, με αποτέλεσμα εκείνη να τον αφήσει. «Η μαύρη αρκούδα με άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και εγώ πάλευα, χτυπώντας την στο μάτι μέχρι που με άφησε να φύγω», περιγράφει ο Dylan.

«Πάντα αγαπούσα τα ζώα και προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί τους», δηλώνει ο McWilliams, ο οποίος αποδίδει τις «αναμετρήσεις» του με τα άγρια ζώα στο γεγονός ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. «Δεν κατηγορώ τον καρχαρία, δεν κατηγορώ την αρκούδα και δεν κατηγορώ τον κροταλία», τονίζει.

Η επίθεση του κροταλία ήταν η πρώτη χρονικά που δέχθηκε, πριν από τρία χρόνια στη Γιούτα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας. Τότε, τον είχε δαγκώσει κροταλίας, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν κάτι σοβαρό και απλά ήταν άρρωστος λίγες ημέρες.

Φωτό: BBC

Read more: newsbomb.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Afto den einai tipota! Mia fora thimamai me kinigouse ena anakoda sto masouri, alla tou ksefiga. Meta eida duo terastious triproktous elefantes, xoris na distaso erixa tous dinamites mou kai tous kathafisa! Kai pano pou nomiza pos glitosa, mou epitethike ena sminos apo stimfalies, ornithes. Perito na sas pw pos gia vradi efaga kotoloulo.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ