Τραγωδία στην Φωκίδα: Αυτός είναι ο απόστρατος Τάσος Σταματάκης που έχασε την ζωή του

0
1178

Θρήνος με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε σε επαρχιακό δρόμο της Φωκίδας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 στην περιοχή Σκάλωμα στη Φωκίδα πάνω σε επαρχιακό δρόμο και νεκρός ανασύρθηκε ο απόστρατος σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, Τάσος Σταματάκης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην 338 Μοίρα στην Ανδραβίδα στα Φάντομ.

"

 

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν από μακρυά την συντριβή του Piper και ήταν και οι πρώτοι που ειδοποίησαν τις Αρχές.

Τραγωδία στην Φωκίδα: Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος-Νεκροί οι επιβαίνοντες

 

Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σοβαρά τραυματισμένος,όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε, ενώ ο δεύτερος που ήταν ο Τάσος Σταματάκης ξεψύχησε εγκλωβισμένος στο μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε να έχει διαλυθεί το πιλοτήριο, τα δύο φτερά, ενώ στο ουραίο του τμήμα, δεν έχουν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές.

"

Η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο έχει διακοπεί προκειμένου να εξεταστεί το αεροσκάφος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Δύο μονοκινητήρια αεροσκάφη τύπου Piper (PA 28) εκτελούσαν το δρομολόγιο Κωπαΐδα – Μεσολόγγι – Κωπαΐδα, όταν πάνω από το Ευπάλιο, ο ένας επιβαίνων του πρώτου αεροσκάφους ανέφερε ότι το δεύτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση.Όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ