«Πάλεψα να τον απομακρύνω από πάνω μου», λέει σοκαρισμένη η 25χρονη οδοντίατρος (ΒΙΝΤΕΟ)

0
552

«Αντιστάθηκα με δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου και κατόρθωσα να τον απομακρύνω από πάνω μου» λέει σε κατάσταση σοκ η 25χρονη κοπέλα

«Αντιστάθηκα με δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου και κατόρθωσα να τον απομακρύνω από πάνω μου» λέει σοκαρισμένη η 25χρονη κοπέλα.

Ο ψυχιατρός Δημήτρης Σούρας, ο οποίος έχει αναλάβει την κατάσταση της υγείας της 25χρονης που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση με μαχαίρι στο Πεδίον του Άρεως, ανέφερε στο protothema.gr:

«Μίλησα μαζί της μισή ώρα και μου εξομολογήθηκε η κοπέλα με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα πέρασε. Πρόκειται καθαρά για απόπειρα βιασμού κι όχι ότι πήγαν να την ληστέψουν. Είναι καθαρά απόπειρα βιασμού, το ξαναλέω. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποκρούσει και να τον πετάξει κάτω , οπότε γλίτωσε μέσα από τα χέρια του. Είναι μια κοπέλα σοκαρισμένη και φοβισμένη η οποία ξαφνικά σε μια πολυσύχναστη περιοχή δέχτηκε μια επίθεση από κάποιον ο οποίος ήθελε να την βιάσει και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού».

Λίγο πριν ο αδερφός της άτυχης 25χρονης οδοντιάτρου δήλωσε αναστατωμένος στο protothema.gr:

«Σχολώντας η αδερφή μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και της επιτέθηκε ένας με μαχαίρι, της έκλεισε το στόμα και την πήγε μέσα στο δασάκι. Η αδερφή μου αντέδρασε, αμύνθηκε, τον κλώτσησε. Αυτός έπεσε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας. Η αδερφή μου επέστρεψε στη δουλειά της».

Υπενθυμίζουμε το χρονικό της επίθεσης

Ήταν λίγο πριν τις 9 το βράδυ όταν ο άγνωστος άντρας επιτέθηκε σεξουαλικά στην 25χρονη κοπέλα λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η σεξουαλική επίθεση που κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας καταγράφηκε στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού.

Η οδοντίατρος που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας έφευγε από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενη προς το σπίτι της, πεζή.

Οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν στη συνέχεια είναι τρομακτικές! Η οδοντίατρος, λίγα μέτρα μακρύτερα δέχτηκε την επίθεση νεαρού άντρα, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω, την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Οταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα.

Εκείνη κατάφερε να διαφύγει, ενώ εκείνος απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Η οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Δείτε βίντεο:  «Αντιστάθηκα με δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου», λέει σοκαρισμένη η 25χρονη οδοντίατρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ