Σοκάρει ο δολοφόνος της Σταμάτας: Τη χαρακώνα με ψαλίδι – Όταν αντιστάθηκε τη σκότωσα (vid)

0
509

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στη Σταμάτα.

Τη στιγμή που σκότωσε τη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους στη Σταμάτα, περίγραψε ο 52χρονος στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δράστης φέρεται να είπε στην κατάθεσή του: «Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι. Χασίς, αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Για κάποια αφορμή που δεν θυμάμαι, μάλλον ασήμαντη, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό. Εκείνη σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή την άκουσα να με βρίζει. Μπήκα στο μπάνιο και άρχισαν να τη χτυπάω με τα χέρια. Αντιστάθηκε και συνέχισε να με βρίζει. Και τότε πήρα ένα ψαλίδι και άρχισα να τη χαρακώνω. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τότε με το μαχαίρι κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα».

Παράλληλα, μιλώντας στο Star ο αδερφός του απέδωσε το στυγερό έγκλημα στην επήρεια των ναρκωτικών.

Το χρονικό

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του 52χρονου δράστη, ήταν γύρω στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης (15/03) όταν ακούστηκαν δυνατές φωνές από το σπίτι, οι οποίες όμως στη συνέχεια σταμάτησαν.

Λίγο αργότερα, ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τη 40χρονη σύντροφό του. Μάλιστα φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας χάπια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν την άτυχη γυναίκα σε μία λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού. Έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (ψαλίδι και μαχαίρι) που έφταναν σύμφωνα με πληροφορίες τα 150.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ