Θρήνος για τον 36χρονο αστυνομικό: Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα στο Λαύριο

0
430

Θρήνος για τον 36χρονο αστυνομικό: Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα στο Λαύριο

ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΒΑΘΟΥΣ 40 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ MOTOCROSS

Τραγωδία στο Λαύριο – Η αγάπη του για το motocross κόστισε τη ζωή σε έναν 36χρονο αστυνομικό

Νεκρός ανασύρθηκε χθες Σάββατο (24/02) ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος έπεσε με τη μηχανή του σε πηγάδι στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στην Καμάριζα Λαυρίου.

Ο άτυχος 36χρονος, κατά τη διάρκεια motocross, έπεσε με τη μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι, το οποίο είχε βάθος 40 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, αλλά παρ’ όλο που η μηχανή φαινόταν ο νεαρός οδηγός δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματα των πυροσβεστών.

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής που έπεσε με τη μηχανή του σε πηγάδι βάθους 40 μέτρων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι γεμάτη από παρόμοια παλιά και αρχαία μεταλλευτικά πηγάδια με τεράστιο βάθος

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η αγάπη ενός νεαρού οδηγού για το motocross, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από την πτώση του σε πηγάδι 40 μέτρων.

Το τραγικό δυστύχημα κλήθηκε να αντιμετωπίσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, το οποίο κατέφθασε, το Σάββατο, στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, στην Καμάριζα Λαυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια motocross, ο νεαρός μοτοσικλετιστής έπεσε με τη μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι, το οποίο είχε βάθος 40 μέτρων.

Στο σημείο κατέφθασε, αμέσως, η πυροσβεστική, αλλά παρ’ όλο που η μηχανή φαινόταν… ο νεαρός οδηγός δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματα των πυροσβεστών. Τελικά έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε το εκπαιδευμένο προσωπικό της ΕΜΑΚ, ο νεαρός μοτοσικλετιστής, ανασύρθηκε νεκρός από το πηγάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος μοτοσικλετιστής ήταν ένας 36χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι γεμάτη από παρόμοια παλιά και αρχαία μεταλλευτικά πηγάδια με τεράστιο βάθος.

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός ο οδηγός της μηχανής που έπεσε σε πηγάδι

Νεκρός ανασύρθηκε ο μοτοσικλετιστής που έπεσε με τη μηχανή του σε πηγάδι στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στην Καμάριζα Λαυρίου

Κατά τη διάρκεια motocross, ο μοτοσικλετιστής έπεσε με τη μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι, το οποίο είχε βάθος 40 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, αλλά παρ’ όλο που η μηχανή φαινόταν ο νεαρός οδηγός δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματα των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με το δελτίο του STAR, ο άντρας ήταν αστυνομικός ο οποίος είχε πάει με τους φίλους για motocross στην περιοχή.

Οι 12 πυροσβέστες που έσπευσαν με 4 οχήματα στο σημείο τον ανέσυραν νεκρό, έπειτα από ειδική επιχείρηση, ενώ η σορός του διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».

Να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι γεμάτη από παρόμοια παλιά πηγάδια με τεράστιο βάθος.

Φωτό αρχείου: Eur

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ