Χανιά: Συγκλονίζει η διπλή αυτοκτονία πατέρα και γιου – Έγραψαν σημείωμα και έδωσαν τέλος στη ζωή τους!

0
373

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή του Βατόλακκου στα Χανιά όπου πατέρας και γιος έβαλαν τέλος στη ζωή τους, με τη διπλή αυτοκτονία να συγκλονίζει την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πατέρα και γιο, μεγάλης ηλικίας και οι δύο, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Δίπλα τους υπήρχαν περίπου 8 μπουκαλάκια φαρμάκου άδεια. Πιθανόν επρόκειτο για χάπια αλτσχάιμερ που έπαιρνε συγγενικό τους πρόσωπο, ωστόσο τα ευρήματα βρίσκονται ακόμα υπό εξέταση.

Επιπλέον βρέθηκε δίπλα τους και ένα σημείωμα στο οποίο οι αυτόχειρες εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.  Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό.

Η ηλικιωμένη μητέρα της οικογένειας, τους εντόπισε νεκρούς σήμερα το πρωί ενώ άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες είναι το σημείωμα που έχουν αφήσει οι δύο άνδρες!

Σοκ με πτώμα γυναίκας στο Ρέθυμνο

Συναγερμός σήμανε στις 07.00 περίπου το πρωί στο Ρέθυμνο, όταν περαστικοί ενημέρωσαν το κεντρικό λιμεναρχείο, ότι στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ανατολικό παραλιακό μέτωπο, επιπλέει το πτώμα γυναίκας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι λιμενικές Αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα ανσύρθηκε από το νερό ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για γυναίκα ξένης καταγωγής ηλικίας 40 – 50 ετών με τις Αρχές να μην αποκλείουν για την ώρα κανένα ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Λιμενικές Αρχές δεν βρήκαν πάνω της ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να μαρτυρά τα στοιχεία της. Επίσης στην Αστυνομία αλλά και στο Λιμενικό, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση γυναίκας στα όρια του Ρεθύμνου.

Πηγή: flashnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ