Φρικτό εργατικό ατύχημα στην Εύβοια: Ακρωτηριάστηκε 34χρονος (Πολτοποίηθηκε το πόδι του!)

0
639

Φρικτό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε επιχείρηση στο Βαθύ Αυλίδας με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός εργαζόμενου 34 ετών.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, μηχάνημα έργων (φορτωτής) παρέσυρε τον εργάτη γενικών καθηκόντων, και πολτοποίησε το πόδι του, με αποτέλεσμα ο άτυχος 34χρονος να ακρωτηριαστεί.

Άμεσα το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, κατήγγειλε στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας το συμβάν, όπου διερευνώνται οι συνθήκες του ατυχήματος.

Όπως καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας:

«Επειδή στην ίδια επιχείρηση έχει συμβεί και θανατηφόρο ατύχημα παλαιότερα και οι καταγγελίες για τις κακές συνθήκες εργασίας είναι αρκετές, απαιτούμε την πλήρη διερεύνηση του και να αποδοθούν οι ευθύνες άμεσα.

Η εντατικοποίηση της εργασίας, η τεράστια άσκηση ψυχολογικής βίας, απέναντι στους εργαζόμενους και οι άθλιες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε αρκετούς ασύδοτους εργοδότες, έχουν αυξήσει τον δείκτη των ατυχημάτων.

Ταυτόχρονα η τεράστια ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας, έπειτα από την συνεχιζόμενη εφαρμογή των καταστροφικών πολιτικών τους, οδηγεί τους εργαζόμενους, να εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες και με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή μερικές φορές».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ