Γέννησε και πέθανε η σύζυγος του Γιώργου Παπασπύρου – Η χαρά έγινε οδύνη σε λίγα λεπτά! Μήνυση στον γυναικολόγο

0
8892

Το μωρό είναι καλά, η 29χρονη μητέρα όμως άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στη γέννα σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας.

Ανείπωτη τραγωδία για το μέλος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας, Γιώργο Παπασπύρου που έχασε την 29χρονη γυναίκα του μετά από επιπλοκές στον τοκετό.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην κοινωνία της Λιβαδειάς. Η 29χρονη Σοφία γέννησε με καισαρική σε μαιευτήριο των Αθηνών φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι 4 κιλών.

Δυστυχώς κάποιες επιπλοκές έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Την τραγική είδηση μετέφερε από το λογαριασμό της στο Facebook και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος εκφράζοντας την οδύνη των μελών της.

ΒΙΝΤΕΟ από

Οδύνη για τον θάνατο της γυναίκας

«Η θλίψη και ο πόνος μας δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε ο Θεός να δώσει κουράγιο, στο μέλος της ΝΟΔΕ και φίλο μας Γιώργο Παπασπύρου, για την τραγική απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Σοφίας, κατά τη διάρκεια του τοκετού. Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητηρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης».

 

Πηγή: lamiareport.gr

Μήνυση στον γυναικολόγο από την οικογένεια της 34χρονης που πέθανε στη γέννα

Τραγική κατάληξη είχε για μια 34χρονη μητέρα ο ερχομός της κόρης της στον κόσμο – Νομικά κινείται η οικογένεια

Μήνυση στον γυναικολόγο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης Σοφίας από τη Λιβαδειά, που έχασε τη ζωή της την ώρα του τοκετού.

Η αδικοχαμένη 34χρονη που ήταν η κόρη του μέλους της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας, Γιώργου Παπασπύρου, γέννησε με καισαρική σε μαιευτήριο της Αθήνας. Παρουσιάστηκαν, όμως, επιπλοκές που της κόστισαν τη ζωή, ενώ το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών. Οι επιπλοκές έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με το τοπικό permisospress, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει στα χέρια της στοιχεία, με τα οποία μπορεί να κινηθεί νομικά κατά του γυναικολόγου. Έτσι το βράδυ της Πέμπτης κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Λιβαδειάς, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ενεργοποίηση του αυτοφώρου για τη σύλληψη του γιατρού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ