Εφιαλτικές στιγμές για 39χρονη: Πήγε στο σπίτι 39χρονου βοσκού για καυτές στιγμές και την…

0
1287

Παραλίγο να γίνει φονικό το βράδυ της Τετάρτης (27/12) στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα  στο χωρίο Κυρτώνη, με δράστη έναν 39χρονο βοσκό, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το περιστατικό συνέβη στις 20:30 στο σπίτι του 39χρονου, όταν και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο -το οποίο κατείχε παράνομα- κατά μιας 39χρονης Βουλγάρας ύστερα από διαπληκτισμό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη από σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός της, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Τα παραπάνω προέκυψαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ενώ αρχικά ο δράστης είχε υποστηρίξει ότι πυροβόλησε κατά αγνώστων που προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του για εκφοβισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, το θύμα δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο σπίτι του 39χρονου, προκειμένου να του προσφέρει την συντροφιά της. Επίσης, ο συνομήλικος του θύματος είχε απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την επικαιρότητα, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα. Η καραμπίνα, όμως, είχε γλιστρήσει τόσο όσο να μην τον τραυματίσει θανάσιμα. Γενικά, πρόκειται για άνθρωπο που μένει μόνος του στο χωριό, αφού δεν έχει συγγενείς ή οικογένεια και χωρίς πολλές επαφές με τους γύρω του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 39χρονος κατείχε παράνομα, 22 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο πυροδοτηθέντες κάλυκες από την αυλή του σπιτιού του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Περισσότερες ειδήσεις για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ