Δημοτικοί υπάλληλοι διέρρηξαν αποθήκη & μετέφεραν τα κλοπιμαία με δημοτικό όχημα στη Λέσβο!

0
1772

Κλοπή σε αποθήκη της αγροτικής περιοχής Αμπελικού της Λέσβου πραγματοποίησαν υπάλληλοι του δήμου και μάλιστα με υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με το lesvosnews.gr, συνέβει σήμερα το πρώι ότι δύο υπάλληλοι του δήμου παραβίασαν μία αποθήκη και αφαίρεσαν δίχτυα ελαιοσυλλογής και άλλα αγροτικά αντικείμενα τα οποία μετέφεραν με φορτηγάκι του δήμου.

Όμως οι δύο άνδρες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Αγιάσου, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπιστεί το όχημα και οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι αρχικά ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκαν την πράξη τους και επέστρεψαν το κλοπιμαία.

Κατόπιν αυτού ο ιδιοκτήτης της αποθήκης δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση.

Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Λέσβου Γιώργος Αλεξίου δήλωσε στο LesvosNews.gr πως διερευνά την υπόθεση για να εντοπιστούν οι δύο υπάλληλοι του δήμου και να τους επιβληθούν οι όποιες διοικητικές ποινές προβλέπονται.

Ωστόσο ο Αντιδήμαρχος Μανταμάδου Στέφανος Αποστόλου μιλώντας με στην ιστοσελίδα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και ίσως το αυτοκίνητο να έχει κλαπεί.

lesvosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ