Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός τη μέρα της γιορτής του ο γιος γνωστού επιχειρηματία – Έπεσε από…

0
846

 

Ο Νίκος έφυγε ανήμερα της γιορτής του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους που αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παλικάρι τους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πραγματοποιώντας θανάσιμη βουτιά στο κενό καταλήγοντας έπειτα από πτώση από γέφυρα σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο 29χρονος άνδρας έπεσε από τη γέφυρα στο Γεράνι Ρεθύμνου επί του Βόρειου οδικού Άξονα Κρήτης.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Στο σημείο πήγε και η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 5 πυροσβέστες προκειμένου να προσεγγίσοει τη σορό του άτυχου νέου. Πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τον γιο γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 29χρονου ήταν τραγικός μάρτυρας των όσων συνέβησαν. Τον ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει, αφού νωρίτερα ο γιος του είχε εκφράσει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του…

Ο πατέρας επικοινώνησε με την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική, ωστόσο οι διασώστες ανέσυραν νεκρό τον 29χρονο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Φραγκιαδάκης, ο θάνατος του 29χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία στον θώρακα και την κοιλιά.Έφερε πολλαπλά κατάγματα, ενώ δεν είχε χτυπήματα στο κεφάλι.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης με τον 29χρονο να κατευθύνεται προς τη γέφυρα επί του ΒΟΑΚ, νότια της πόλης του Ρεθύμνου. Στο σημείο άμεσα έσπευσε ειδικό διασωστικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου με 4 άνδρες το οποίο και προσέγγισε το σημείο που κατέπεσε η σορός του νεαρού άνδρα από μεγάλο ύψος.

Η επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας διήρκεσε 25 λεπτά της ώρας. Στη συνέχεια η σορός του άτυχου άνδρα παραδόθηκε στο συνεργείο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα τραύματα του ωστόσο να έχουν αποδειχτεί θανάσιμα.

Πηγή: neakriti.gr 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ