Ειρήνη Μελισσαροπούλου – Βρωμάει η υπόθεση: Γιατί είχε να μιλήσει με τους γονείς της 1 μήνα

0
2632

Γιατί δεν είχε επικοινωνία με τους γονείς της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου;

Κάτι… βρωμάει στην υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η οποία πιάστηκε με 2,5 κιλά κοκαϊνης και πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο fimes.gr τη φωτογραφία της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου στον Γιώργο Παπαδάκη, ο πατέρας της, αστυνομικός στην Ασφάλεια της Μυτιλήνης και η εργαζόμενη μητέρα της ανέφεραν πως η κόρη τους έφυγε από το νησί 31 Αυγούστου και πήγε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει σε ένα ΙΕΚ.

Οι ίδιοι, μάλιστα, νόμιζαν πως η ίδια στην Καλαμάτα και ξαφνικά την είδα με κουκούλα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

«Από την Μυτιλήνη έφυγε 31 Αυγούστου για την Καλαμάτα να παρακολουθήσει ΙΕΚ και ξαφνικά την βλέπουν με κουκούλα», είπε ο κύριος Κεχαγιόγλου εξηγώντας πως δεν είναι δυνατόν να συνομιλήσει ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά της με την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, καθώς απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία κρατουμένων στο Χονγκ Κονγκ.

«Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κύριος Μαλούχος την επισκέπτεται αυτή την ώρα για να δούμε τις συνθήκες κράτησής της», είπε ο δικηγόρος.

Ο ποινικολόγος εκτιμά πως κάποιος προσέγγισε την 19χρονη και της παρέδωσε τον σάκο με τα ναρκωτικά χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, ενώ προτίθεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί που της «φόρτωσαν» τον σάκο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου τις τελευταίες 15 μέρες είχε τηλεφωνήσει μόνο μία φορά στην οικογένειά της και τους είχε πει πως ήταν στην Καλαμάτα.

Τι συνέβη το επόμενο διάστημα; Πώς είναι δυνατόν να μην ανησύχησαν οι γονείς της Ειρήνης Μελισσαροπούλου εφόσον δεν είχαν επικοινωνήσει για μέρες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ