Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ηράκλειο: Ο πατέρας δούλευε στο νοσοκομείο που έφεραν νεκρό το γιο του

0
2189

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα άψυχα κορμιά των δυο παλικαριών που βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί του Σαββάτου (11/11/2017) στο Γάζι στο δρόμο προς το Καβροχώρι.

 

Σκηνές που θύμιζαν αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς στο κυλικείο του νοσοκομείου εργαζόταν ο πατέρας ενός εκ των νεαρών που βρήκαν τραγικό θάνατο. Όταν είδε το ΕΚΑΒ να περνά από μπροστά τους και να μπαίνει στο νοσοκομείο ο χαροκαμένος πατέρας πήγε να ρωτήσει προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Και έμαθε το πιο τραγικό νέο… Ότι ο νεκρός που μετέφερε το ασθενοφόρο ήταν ο γιος του …

Τα δυο άτυχα παιδιά ήταν ξαδέρφια 29 και 25 ετών. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να φύγει από δρόμο και να πέσει από τη γέφυρα σε παράδρομο παρασύροντας το ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο από το οποίο μόλις είχαν αποβιβαστεί ένας άνδρας με τον εγγονό του.

Οι δύο άτυχοι νέοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το τραγικό δυστύχημα

Στο πένθος έχει βυθιστεί και πάλι η Κρήτη από την είδηση του θανάτου δύο νέων παιδιών, τα οποία ήταν ξαδέρφια, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου.

Η μοιραία σύγκρουση έγινε στο δρόμο Γαζίου προς Καβροχώρι, λίγο πριν τις 10:00.

Το αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε εκτός πορείας, ανετράπη και έκανε βουτιά στο κενό από τη γέφυρα ύψους πολλών μέτρων.

Η φωτογραφία της ιστοσελίδας neakriti.gr είναι συγκλονιστική, με τον πυροσβέστη να βρίσκεται στα συντρίμμια του Ι.Χ στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει άτομα.

15

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκαν τα δύο αυτοκίνητα όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα αλλά και δύο οχήματα της πυροσβεστικής, ξεκινώντας άμεσα τον απεγκλωβισμό. Όμως ήταν ήδη αργά…

14

Η ανατροπή επέφερε θανάσιμα τραύματα σε ένα παλικάρι 25 ετών και στον ξάδερφό του ηλικίας 29 ετών.

Το θέαμα με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι οι διασώστες ήταν φρικιαστικό, αντικρίζοντας διαμελισμένα πτώματα, ενώ χρειάστηκε λίγο αργότερα και τρίτο ασθενοφόρο να μεταβεί στον τόπο της τραγωδίας.

Και ενώ εξαρχής οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο έπεσε σε σταθμευμένο Ι.Χ που ήταν στο δρόμο, τελικά από την αστυνομία , επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο προστατευτικό στηθαίο και έπεσε από τη γέφυρα όπου εκεί βρισκόταν ακινητοποιημένο το άλλο όχημα.

12

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο όχημα ανήκει σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος, όπως φαίνεται, είχε… τύχη – βουνό, καθώς είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο σημείο για να μαζέψει σύκα.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν σε απόσταση «αναπνοής» από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, αφού είχε προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο λίγο πριν την τραγωδία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ