Ανάρτηση από ιερέα της Κρήτης για την επίθεση στον Αμίρ – «Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι» (Χαμός στο διαδίκτυο)

10
1128

«Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιερέας

Σε μία σκληρή ανάρτηση προχώρησε ο ιερέας Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος από την Κρήτη μετά την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ.

Ο ιερέας εμφανώς εκνευρισμένος με την υπόθεση αναφέρει πως «Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει».

Η ανάρτηση του ιερέα απέσπασε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.
Δείτε την ανάρτησή του:

«Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το «μουστάκι» του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει…»

Μετά την επίθεση στο σπίτι του

Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία

Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία

«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας – Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε στις 2:30 το μεσημέρι ο 11χρονος Αμίρ, που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους, μετά το σάλο που προκλήθηκε γιατί ενώ είχε κληρωθεί να κρατήσει την ελληνική σημαία τελικά κράτησε την ταμπέλα με το όνομα του σχολείου του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Το αγόρι από το Αφγανιστάν πήγε στο Μαξίμου μαζί με την μητέρα του, τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο μεταναστών και προσφύγων της Αθήνας, Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Ο πρωθυπουργός επεφύλασσε ένα δώρο-έκπληξη για τον μικρό Αμίρ. Τού χάρισε την ελληνική σημαία λέγοντας του μιας και δεν σου δώσανε την ελληνική σημαία, θα σου κάνω εγώ μια δώρο. Όπως έγραψε μάλιστα λίγο αργότερα στο λογαριασμό του στο twitter:«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας».
Χθες ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση στο διαμέρισμα που διέμεναν .

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον κατασκευάστηκε και «στήθηκε» ένα «αντιρατσιστικό» επεισόδιο για να παιχτούν αποπροσανατολιστικά, «αντιρατσιστικά» σώου, τόσο ΕΝΤΟΣ βουλής (φανερή η σκοπιμότητα), όσο και ΕΚΤΟΣ Βουλής από τις «αριστερές» ποικιλίες του «αντιρατσισμού»…Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια:
    α). Αποπροσανατολισμός, έτσι ώστε να μην ασχολούμαστε με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της «αριστερής» κυβέρνησης. Θόρυβος που βολεύει πάρα πολύ τα κυβερνητικά ανδρείκελα…β). Αντιρατσιστική πλύση εγκεφάλου για την επικάλυψη των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του «προσφυγικού» εποικισμού και την προετοιμασία νέων «προσφυγικών» εισβολών…Η πάγια «αντιρατσιστική» προπαγάνδα των μαφιόζων του χρήματος με «οργανικούς διανοούμενους»: Την «αριστερή κυβέρνηση», τους νεοφιλελεύθερους κάθε ποικιλίας και τους πολύχρωμους του «αριστερισμού»…«Αντιρατσιστική» ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ όλων των δυνάμεων του καθεστώτος: ΜΜΕ, ισχυροί του χρήματος, κόμματα, Συνδικάτα κ.λπ…http://www.triklopodia.gr/το-θορυβώδες-σώου-γύρω-από-τον-αφγανό-μ/#

  2. ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΜΙΡ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ; 1

    Συνεχίζεται το στημένο παιχνίδι του συστήματος με τον 11χρονο Αφγανό, Αμίρ και μάλιστα επί ανωτάτου επιπέδου. Έτσι σήμερα άνοιξαν γι’ αυτόν οι πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, όπου τον δέχθηκε ο misterTsipras, ενώ νωρίτερα είχε συναντήσεις με τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο«μεταναστών και προσφύγων» του Καμίνη, Παπαγιαννάκη.Ταυτοχρόνως, τα ΜΜΕ τον έχουν και σήμερα στο επίκεντρο, με συγκινητικά ρεπορτάζ για το πώς οι «άνανδροι ρατσιστές», κ.τ.λ., έκαναν την επίθεση στο σπίτι του.

  3. ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΜΙΡ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ; 2

    Μόνο που αυτή τη φορά, εν αντιθέσει με κάποιες άλλες στο παρελθόν που αφορούσαν επιθέσεις σε «προσφυγάκια» (όπως π.χ. σ’ έναν Πακιστανό στον Ασπρόπυργο), ή όπως στο πρόσφατο επεισόδιο με την δικηγόρο, ούτε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έχει κάνει δηλώσεις ότι είναι «θέμα τιμής» για την Αστυνομία η σύλληψη των δραστών, ούτε κανένας άλλος απαιτεί την σύλληψη των δραστών! Γιατί άραγε; Μήπως διότι όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για «άνανδρους ρατσιστές», κ.τ.λ., αλλά για παρακρατικούς προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ψευδοκράτος των λακέδων των Σόρος, Τραμπ και CIA;
    (ΥΓ): Εις ότι αφορά δε το βίντεο με την μητέρα του Αφγανού, που περιέγραφε… πανευτυχής την επίθεση κατά του σπιτιού της, λες και της είχε τύχει ο… πρώτος αριθμός του λαχείου, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!https://www.youtube.com/watch?v=zm8SlH5B5MQ

  4. ΠΑΤΕΡ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..
    341μΧ..ΝΕΚΡΟΙ 19.000.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ