Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην δήμαρχος Μακρακώμης Κ. Κρητικός

0
950

Τραγικό θάνατο βρήκε  το απόγευμα ο πρώην δήμαρχος Μακρακώμης Κ.Κρητικός. 

Το τρακτέρ που οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο  στη θέση Μαρμαρίτσα  ανάμεσα στη Μάκρη και τη Μακρακώμη,  εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανετράπη στο παρακείμενο ρέμα. Ο θάνατος για τον Κ.Κρητικό ήταν ακαριαίος αφού καταπλακώθηκε απο το αγροτικό μηχάνημα.

Κτηνοτρόφος που περνούσε τυχαία απο το σημείο για να πάει στο ποιμνιοστάσιο σου, ήταν εκείνος που βρήκε τον πρώην δήμαρχο νεκρο. Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και μεταφέρθηκε αρχικά στο πλησιέστερο Κ.Υ. Μακρακώμης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα είχε συμβεί τουλάχιστον μια ώρα πριν περάσει από την περιοχή ο κτηνοτρόφος και ειδοποιήσει.

Η είδηση του θανάτου του 71χρονου Κ.Κρητικου  σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε όλοκληρη τη Δυτική Φθιώτιδα. Ολοι κάνουν λόγο για έναν δεινό καλλιεργητή που ασχολούνταν ο ίδιος με τις αγροτικές εκτάσεις που διέθετε. Από το συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, περνούσε με το τρακτέρ του σχεδόν καθημερινά.

Ο Κ. Κρητικός είχε μια κόρη, που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Ήταν αδερφός του πρωην γ.γ. του υπουργείου εσωτερικών και πρώην διοικητή του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων, Αλέκου Κρητικού.

Ο Κ. Κρητικός διετέλεσε δήμαρχος Μακρακώμης την περίοδο 2003-2010 και είχε καταφέρει να εκλεγεί για δυο τετραετίες.

Ο Κώστας Κρητικός είχε υπηρετήσει τον δήμο Μακρακώμης για δυο τετραετίες (2002 -2010).

Φωτογραφίες: lamiareport.gr

Πηγή: tvstar.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ