Χανιά: Βροχές και πλημμύρες – Οι εικόνες της κακοκαιρίας μετά τις καταιγίδες διαρκείας [vid]

0
577

Ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες συνθέτουν ένα άκρως φθινοπωρινό σκηνικό στα Χανιά με τους κατοίκους να καλούνται σήμερα να φορέσουν τα ζεστά τους ρούχα! Οι ισχυρές καταιγίδες σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας έκαναν τους κατοίκους της πόλης να βάλουν τα μπουφάν τους και να κρατήσουν ομπρέλες για να γλιτώσουν τη νεροποντή. Οι μπότες φυσικά κρίνονται απαραίτητες σε ορισμένες περιπτώσεις. Χανιά

Άνοιξαν οι ουρανοί στα Χανιά

Στα Χανιά πλημμύρισαν κεντρικοί δρόμοι, όπως η οδός Αποκορώνου, ευτυχώς όμως δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Η τόσο ισχυρή βροχόπτωση κάνει το σκηνικό φθινοπωρινό και αναμφισβήτητα δύσκολα περίμενε κανείς να ξυπνήσει το πρωί της Παρασκευής και με το «καλημέρα» να ψάχνει για ομπρέλα και μπότες.

Στο Ηράκλειο ωστόσο, το πρωί της ίδιας μέρας μόνο… ψιχάλισε! Τα Χανιά σήμερα έχουν την… τιμητική τους στην κακοκαιρία. Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες μέρες συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Αντιπεριφέρειας Χανίων είχαν προχωρήσει στον καθαρισμό ρεμάτων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.

Πηγή: neakriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ