Ηλεία: Σάλος με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε ταινία ερωτικού περιεχομένου του Σειρηνάκη – Όργια σε στρατόπεδο!

0
1049

Πρωταγωνιστής ένας ποδοσφαιριστής ομάδας του νομού Ηλείας, που πρόσφατα αποφάσισε να αφήσει τα γήπεδα για να εξασκήσει το ταλέντο του, στον χώρο των ερωτικών ταινιών. Ετσι, αντί για την μπάλα, ο γνωστός τερματοφύλακας θα μπλοκάρει τις… καμπύλες της «καυτής» Μαριλού Μοράλες! Της γυναίκας που κατάγεται από την Κούβα αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα και πρωταγωνιστεί μαζί του στη νέα ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Σάλος με τη συμμετοχή του τερματοφύλακα

Η ξανθιά καλλονή υποδύεται μια στρατιωτική γιατρό, που πηγαίνει σε ένα στρατόπεδο για να εξετάσει… εξονυχιστικά τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες. Μεταξύ αυτών είναι και ο τερματοφύλακας, ο οποίος εγκατέλειψε την εστία του και έγινε… σέντερ φορ για να παραβιάσει αυτήν της Ελληνοκουβανής. Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και ήδη η ταινία κυκλοφορεί στα περίπτερα της χώρας.

Το βίντεο ξεκινά με τους τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων ο Ηλειος τερματοφύλακας, να φτάνουν στην πύλη του στρατοπέδου. Εκεί, τους… καλωσορίζει ένας λοχίας, λέγοντας ότι τελείωσαν τα αστεία και πως θα «πήξουν». Κάθε άλλο, όμως, αφού στη συνέχεια εξετάζονται από την καλλίγραμμη γιατρό, η οποία δεν διστάζει να επιδοθεί σε άγρια όργια με τους τρεις νεοσυλλέκτους.

Ο γνωστός γκολκίπερ, που πήρε στα σοβαρά τον ρόλο του στην ταινία, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες -κυρίως στη νότια Ηλεία-, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το άθλημα της ξυλορακέτας, στο οποίο είχε αρκετές διακρίσεις. Από την άλλη, η πρωταγωνίστρια, που έχει γίνει γνωστή από τις ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα social media -και όχι μόνο- με τις hot εμφανίσεις της.

Πηγή: espressonews.gr, ilialive.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ