Απίστευτες σκηνές στα Ιωάννινα: Ημίγυμνος άντρας απειλούσε να σκοτώσει κόσμο με γιαταγάνι

1
1302

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ιωάννινα όταν 44χρονος Τυνήσιος εισέβαλε σε καφενείο και άρχισε να απειλεί θαμώνες με σπαθί.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις των Ιωαννίνων για να καταφέρουν να θέσουν εκτός μάχης έναν αλλοδαπό ο οποίος όπως έγινε αργότερα γνωστό, είχε με ψυχολογικά προβλήματα

Μάλιστα ο 44χρονος πριν ακινητοποιηθεί περιφερόταν με ένα ποδήλατο στο κέντρο της πόλης ημίγυμνος απειλώντας όποιον έβρισκε μπροστά του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το pronews.gr, ο 44χρονος Τυνήσιος που έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, εντοπίστηκε από έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Όμως, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ο αλλοδαπός λίγο έλειψε να αρπάξει το… δικό του υπηρεσιακό πιστόλι πριν τραπεί σε φυγή με το ποδήλατο!

Στη συνέχεια, εισέβαλε σε ένα καφενείο και άρχισε να απειλεί τους θαμώνες με το σπαθί, ενώ καταδίωξε έναν άνδρα που θεώρησε ότι κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το σημείο και περικύκλωσαν τον 44χρονο ο οποίος δέχθηκε επίθεση από πολλές πλευρές και τελικά ακινητοποιήθηκε χωρίς να καταφέρει να τραυματίσει κάποιον.

Στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών η οποία κατασχέθηκε. Ο Τυνήσιος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Ιωαννίνων με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, απειλή, αντίσταση και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Όπως έγινε γνωστό, έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΘΙΚΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!! ΘΑ ΤΗΣ …………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ