Νοσοκομείο Κω: ΔΕΙΤΕ ποιες θέσεις προβλέπονται μέσω του προγράμματος «PHILOS» από το ΚΕΕΛΠΝΟ

7
2941

Θέμα: «Δημοσίευση της προκήρυξης του προγράμματος «PHILOS» από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την ενίσχυση των Δημόσιων Δομών Υγείας στα νησιά»
Γνωστοποιείται ότι την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 δημοσιεύτηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  του Προγράμματος «PHILOS – Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την Προσφυγική Κρίση» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η πρόσκληση αφορά στην σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου διακοσίων ενενήντα πέντε (295) θέσεων Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και διαφόρων υποστηρικτικών ειδικοτήτων.
Για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» προβλέπονται οι παρακάτω θέσεις προσωπικού:
2 Ιατροί, ΠΕ Ιατρών, ειδικότητας Ορθοπεδικής
2 Ιατροί, ΠΕ Ιατρών, ειδικότητας Παθολογίας
2 Ιατροί, ΠΕ Ιατρών, ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής
1 Ιατρός, ΠΕ Ιατρών, ειδικότητας Ουρολογίας
5 Νοσηλεύτριες, ΠΕ ή ΤΕ κατηγορίας
2 Μαίες, ΤΕ κατηγορίας
1 Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηριών.
2 Ψυχολόγοι, ΠΕ Ψυχολόγων
2 Διαπολιτισμικοί Μεσολαβητής

Για το ΕΚΑΒ Παράρτημα Μυτιλήνης (Τα ασθενοφόρα της Κω ανήκουν κεντρικά στο ΕΚΑΒ και Διοικητικά υπάγονται στο Παράρτημα Μυτιλήνης)
Τομέας Κω: 7 Διασώστες / Πλήρωμα Ασθενοφόρου

Συνολικά όλες οι θέσεις σε όλα τα νησιά ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Πρόσκλησης έχουν καταχωριστεί στο συνοδευτικό αρχείο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/2017-07-10-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-PHILOS_ΝΗΣΙΑ_10-7-2017-ΚΩΣ-19-ΘΕΣΕΙΣ.pdf» title=»2017-07-10 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ PHILOS_ΝΗΣΙΑ_10-7-2017 ΚΩΣ 19 ΘΕΣΕΙΣ»]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψάχνουμε για γιατρούς με ημερομηνία λήξεως (μέχρι τις 18 Ιανουαρίου φτάνουν τα χρήματα, μετά βλέποντας και κάνοντας).

    • Μας δουλεύει πάλι ο Νεκτάριος, προκήρυξη θέσεων βλέπουμε, γιατρούς και νοσηλευτές με τόσες ανακοινώσεις δεν βλέπουμε...

      Όλο χάνουν τον δρόμο για τα Κύθηρα… Όλη η αριστερή φιλοσοφία του ΣφΥΡΙΖΑ στην δημόσια υγεία την βλέπουμε κάθε μέρα με τις νέες περικοπές στα νοσοκομεία κατά 30% για τον επόμενο χρόνο. Η

      • ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΣΥΡΙΖΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ Δεν ρε χρυσαύγουλο?Τόσο κοντή μνήμη έχεις ρε χωριάτη?

  2. ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ – ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΕΣΟ ΜΕ ΜΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!

  3. τι …λακες που ειμαστε οι ελληνες 8 χρονια χωρις παιδιατρους χωρις αλλες ειδικοτητες για ντοπιους και δεν καναν τιποτε Τωρα με καθε καρυδιας καρυδι που μαζευτηκε στο νησι προκηρησουνε 10 ασχετες θεσεις και αμεσα!

    • Και μόνο για 6 μήνες. Ποιος αφήσει το σπίτι του, τη δουλειά του για να έρθει για 6 μήνες στην Κω;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ