Εξομολόγηση σοκ μητέρας: «Φοβάμαι πως μεγαλώνω έναν δολοφόνο»

0
2188

Πεπεισμένο ότι ο 7 χρόνων γιος τους θα γίνει δολοφόνος είναι ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ, αφού όπως λένε, έχει εμμονή με τα μαχαίρια και το αίμα…

Η Κιμ και ο πρώην σύζυγός της Ράιαν, υιοθέτησαν τον Ρίλαν όταν ήταν μωρό και όπως λένε η βιολογική του μητέρα ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, ενώ και οι δύο γονείς του πάσχουν από διπολική διαταραχή.

Η Κιμ, μητέρα τριών ακόμα παιδιών, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ζήτησε βοήθεια.

Μετά την υιοθεσία άρχισε να διαπιστώνει ότι ο Ρίλαν δεν εξελισσόταν φυσιολογικά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όταν ήταν 18 μηνών, κρατούσε την αναπνοή του μέχρι να λιποθυμήσει. Όταν έγινε τριών, έβαζε μαχαίρια μέσα σε καρπούζια και γινόταν όλο και πιο βίαιος.

«Όταν ήταν έξι ετών, κλειδώθηκε στο μπάνιο και έκοψε τις άκρες των δακτύλων του με το ξυράφι του μεγαλύτερου αδερφού του, επειδή ήθελε να τα δει να αιμορραγούν», λέει.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο γιος της έχει έναν φανταστικό φίλο, ο οποίος του υποδεικνύει να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένειά του με μαχαίρια.

«Μας λέει πως θα μας μαχαιρώσει, πως θα σηκώσει τα μαχαίρια πάνω από το κεφάλι του και θα τα μπήξει στο στήθος μας, για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα», λέει η Κιμ και εξομολογείται πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ότι «μεγαλώνω έναν μακελάρη, έναν κατά συρροή δολοφόνο».

Οι γονείς του τον έχουν στείλει σε επτά διαφορετικά νοσοκομεία για θεραπεία μέχρι σήμερα, χωρίς αποτέλεσμα.

«Όταν χάνει τον έλεγχο, το τελευταίο μας καταφύγιο είναι η θεραπευτική βοήθεια», λέει ο πατέρας του και συμπληρώνει: «Φοβάμαι πως ο Ρίλαν θα σκοτώσει κάποιον».

ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ