ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Αγιασμός στο Νοσοκομείο Κω από τον Σεβασμιώτατο μετά την ανακαίνιση & επέκταση του χώρου επειγόντων

6
5117

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Κω Ν. Γεωργαντή, του Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής Κ. Κουλτινιού, του πρώην Αναπληρωτή Διοικητή Γ. Καμπανή, Ιατρών, Νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού στο Νοσοκομείο Κω πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αγιασμός των νέων ιατρείων μετά την τελευταία ανακαίνιση και επέκταση του χώρου επειγόντων περιστατικών στο Νοσοκομείο Κω.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο οποίος ευχήθηκε να είναι καλορίζικα και καλή δύναμη στο προσωπικό. Τόνισε ακόμη με νόημα ο Σεβασμιώτατος ότι δεν πρέπει να δίνουν σημασία στα αρνητικά σχόλια αλλά να κρατάνε μόνο τα θετικά και εποικοδομητικά.

Όπως είναι γνωστό ο ανακαινισμένος χώρος έχει αρχίσει την λειτουργία του το τελευταίο διάστημα . Πιο συγκεκριμένα επανασχεδιάσθηκε ο χώρος επειγόντων περιστατικών με τις εξής βασικές σχεδιαστικές αρχές:
Είσοδος των περιστατικών που διακομίζονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απευθείας στον χώρο των επειγόντων από ειδική εξωτερική πόρτα. Ταυτόχρονα κατασκευάστηκαν και οι απαραίτητες σχετικές εξωτερικές ράμπες ώστε να είναι ομαλή η πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο.
Επέκταση του χώρου επειγόντων προσαρτώντας και ενοποιώντας τον χώρο του πρώην Ιατρείου Υπερήχων και βελτιωτικές παρεμβάσεις στον υφιστάμενο χώρο.
Υλοποιήθηκε φωτισμός επιπέδου φωτεινότητας χειρουργείου ώστε να διευκολύνει την εργασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.
Υλοποιήθηκε επέκταση του δικτύου οξυγόνου ώστε να υπάρχουν αρκετές λήψεις οξυγόνου για την εξυπηρέτηση του συνόλου των περιστατικών.
Αύξηση των ταυτοχρόνως εξυπηρετούμενων περιστατικών.

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • ενας χωρος που απαιτει ειδικες γνωσις και πολαπλη σοβαροτητα στις επεμβασεις, τον καταντησαν μεσο αυτοπροβολης και επιδειξης.

  1. Νομίζω ότι κάποιος μας κάνει πλάκα έτσι ;;; έχουμε μείνει άφωνοι από τα υψηλά στάνταρ της αίθουσας ER …..

  2. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ

    ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΑΛΛΟΥ.ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ