Πανικός σε τουριστικό τρενάκι στην Κω – Βρέφος διακομίσθηκε με όχημα του Λιμενικού στο Νοσοκομείο!

3
14546

Σκηνές αλλοφροσύνης σημειώθηκαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στον τερματισμό τουριστικού τρένου μπροστά στο Λιμεναρχείο Κω.

Συγκεκριμένα μόλις έφτασαν σχεδόν στον τερματισμό της διαδρομής του τουριστικού τρένου οι τουρίστες γονείς μωρού παιδιού (περίπου ένός έτους) συνοδεύοντας κι άλλο ένα μεγαλύτερο παιδί άρχισαν να εκλιπαρούν για βοήθεια καθώς διαπίστωσαν ότι το μωρό τους ήταν σε ημικωματώδη κατάσταση με σπασμούς…

Αμέσως ενεργοποιήθηκε ο οδηγός του τρένου (ο φίλος Δημήτρης Αθανασόπουλος ο οποίος είναι και διασώστης) ζητώντας την βοήθεια του προσωπικού από το Λιμεναρχείο Κω που ήταν δίπλα, και οι οποίοι χωρίς τον παραμικρό διασταγμό (λόγω ευθύνης κλπ) διέθεσαν άμεσα το όχημά τους και το βρέφος διακομίσθηκε μέσα σε ένα με δύο λεπτά στο νοσοκομείο Κω , όπου κλήθηκε ιδιώτης παιδίατρος και όπως ενημερωθήκαμε -ευτυχώς- όλα βαίνουν καλώς για το παιδί.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εργακια φυγουρας που μας δυσκολευουν και μας στελνουν ετσι σε ιδιωτες για απλα πραγματα (λες να τακανε πλακακια …… χωρις ασθενοφορα χωρις παιδιατρο…. αγονιζονται για να μπερδεψουν ακομα περισοτερο την καθημερινοτητα μας με τις θεσεις εξουσιας …..

  2. ΜΠΡΑΒΟ Μητσο μας.
    Αυτό σημαίνει να είσαι εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου σε απάντηση αυτών που λένε ότι θέλουν
    Μπράβο σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ