ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΧΟΡΟΚΩΣ στην εκπομπή ¨Στην Υγειά μας ρε παιδιά» απόψε 9μμ στον Alpha

0
9034
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 21:00
Ρεμπέτικη Βραδιά
Ο Χορευτικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος ΧΟΡΟΚΩΣ παίρνει μέρος  (προβάλλοντας το νησί μας) στην εκπομπή ¨Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με παρουσιαστή το Σπύρο Παπαδόπουλο, του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 θα προβληθεί η εκπομπή με αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο.
Σε μια ρεμπέτικη βραδιά μας προσκαλούν η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 21.00.
Ένα διαφορετικό αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με μουσικές εκπλήξεις και εναλλακτικές ερμηνείες.
Στην έναρξη της εκπομπής οι «Stereo Soul», σε μια ανατρεπτική μελωδική κόντρα, τραγουδούν ρεμπέτικα, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.
Το αγαπημένο ζευγάρι του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Βούλα και ο Μηνάς, δηλαδή η Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου, αποδεικνύουν έμπρακτα, με τραγούδι και χορό,  την αγάπη τους στο είδος.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν και οι «Πλήρη Ντάξει», μια κομπανία από τη Θεσσαλονίκη που επιμένει αυθεντικά τόσο στην ερμηνεία όσο και στην εκτέλεση των ρεμπέτικων κομματιών.
Ο Δημήτρης Υφαντής, η Βασιλική Καρακώστα, ο Πάνος Μπούσαλης, ο Πάνος Παπαϊωάννου, η Μαρία Σταφυλοπάτη, η Μυρτώ Καμβυσίδη, ο Τάκης Παπαματθαίου και η Νεφέλη Κουρή από τη «Λέξη που δε λες», συμπληρώνουν το μουσικό παζλ της βραδιάς.
Στην παρέα και οι: Αντώνης Πρέκας, Λένα Παπαληγούρα, Δήμητρα Παπαδήμα, Νίκος Βαφειάδης, Μπράχα Κοέν (παραγωγός από το Ισραήλ), Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Παναγοπούλου, Ξανθή Γεωργίου.
Τέλος, τα  μέλη του χορευτικού και καλλιτεχνικού συλλόγου «ΧΟΡΟΚΩΣ», που ήρθαν από την Κω ειδικά για την εκπομπή, εντυπωσιάζουν με τις χορευτικές τους επιδόσεις και τη γνησιότητα που προσεγγίζουν το ρεμπέτικο τραγούδι.

Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
Όλα τα πρόσωπα. Όλες οι φωνές. Μία παρέα. Ένα τραγούδι. Η ζωή μας. Το Στην υγειά μας ρε παιδιά, για 13η χρονιά με έναν νέο κύκλο αφιερωμάτων και οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ