“Έφυγε” από τη ζωή η Ευαγγελία Μονοκάνδηλου Λισγάρη των ξενοδοχείων ΔΗΜΗΤΡΑ & Michelangelo

3
18376

” Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η Ευαγγελία Μονοκάνδηλου Λισγάρη.

Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα  Τετάρτη πρωί  4 Μαΐου 2022, στην Αθήνα όπου βρισκόταν

Γεννήθηκε στην Κύπρο τον Ιούνιο 1944.

Παντρεμένη με τον αείμνηστο Νικόλαο Λισγάρη  ξενιτεύτηκαν στο Κονγκό, όπου δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά, δημιούργησαν κερδοφόρες επιχειρήσεις και τα χρήματα που αποκόμισαν,όλα τα χρόνια εργαζόμενοι σκληρά, τα επένδυσαν αγοράζοντας και δημιουργώντας μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Κάλυμνο και Κω.

Στην Κάλυμνο η οικογένεια διαθέτει τα Ξενοδοχεία EVANIK στην Πόθια  και στον Αρμεό το ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ

Στην Κω αρχικά αγόρασαν το Ξενοδοχείο ΔΗΜΗΤΡΑ στην περιοχή Φωκά το οποίο η δραστήρια Ευαγγελία αφού το ανακαίνισε, στη συνέχεια δημιούργησε στην ίδια περιοχή ένα πραγματικό στολίδι το Michelangelo Resort & Spa   ένα Ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Η Ευαγγελία με τον Νικόλα, εκτός τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες δημιούργησαν μία πολύ καλή οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά. Την Ανθούλα η οποία σπούδασε οδοντίατρος και είναι παντρεμένη με τον καρδιολόγο Δημήτρη Νέσκε και έχουν δύο παιδιά το Νίκο και την Ευαγγελία.

Επίσης τον Μιχάλη ο οποίος σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις και δραστηριοποιείται στις Ξενοδοχειακές οικογενειακές επιχειρήσεις ,παντρεμένος με την Ξένια Καρόζη και έχουν ένα παιδί την Ευαγγελία

Η εκλιπούσα ήταν πολύ γνωστή στην Καλυμνιακή και Κωακή κοινωνία και έχαιρε της εκτίμησης, ήταν ένα αγαπητό άτομο, με χαμηλούς τόνους, εργατική και δραστήρια, με παρά πολλούς φίλους, τόσο στην Κάλυμνο και στην Κω, όσο και στο εξωτερικό.

Η εκλιπούσα ήταν γενναιόδωρη, φιλεύσπλαχνη, φιλάνθρωπη κάτι που το έδειχνε έμπρακτα και πάντα με διακριτικότητα ,σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη, αλλά και επιχορηγώντας δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Η σορός της  εκλιπούσας θα μεταφερθεί στην Κάλυμνο με το πλοίο της γραμμής.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στις 12.00 το μεσημέρι  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού .

Από το kalymnos-news.gr  εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και εγγόνια της και στους λοιπούς συγγενείς.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα έφυγεςγια το αιώνιο ταξίδι, καλή μου φίλη, Ευαγγελία Λισγάρη 💞 Την Evagelia Lisgari την γνωρίζω 60 χρόνια, από το Λουμπουμπάσι. Εργατική, πεισματάρα στο να πετύχει τους στόχους της, οικογενειάρχης. Καλή φίλη, πάντα με την ανοιχτή καρδιά της να φιλοξενήσει στα διαμάντια που έχτισε στη Κω: Στο Δήμητρα Dimitra Beach Hotel and Suites και στο Michelangelo Resort & SPA Πριν πέντε χρόνια η απώλεια του Νίκου της , της κόστισε.
    Προχθές είχα την τύχη να της μιλήσω, για τελευταία φορά. 😢
    Ευαγγελία μου, καλό ταξίδι να έχει η ψυχή σου, 🙏 καλή αντάμωση με τον Νίκο σου. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας. Τυχερά τα παιδιά μας που σε γνώρισαν και άκουσαν την ιστορία της ζωής σου.
    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου από την οικογένεια μας , Τριπολίτου Διονυσία και Μυρσίνη του Δημητρίου.
    Anthi Lisgari Michel Lisgaris Nikos Lisgaris
    Θερμά συλλυπητήρια στους συνεργάτες σου Γιωργος Ντογρας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ