H Μαρία Κρητικού αναλαμβάνει Διοικητής στο ΚΥΤ Κω (Δείτε ποιοι αναλαμβάνουν διοικητές στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης)

18
5022

Εκδόθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ΦΕΚ

Σε Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω και Φυλάκιο – Η θητεία των διοικητών είναι για ένα έτος και μπορεί να παραταθεί για άλλα δύο χρόνια και έπειτα να παραταθεί εκ νέου ή να ανανεωθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες

Εκδόθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ΦΕΚ ανάληψης καθηκόντων των διοικητών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου, Σάμου, Λέρου, Κω και Φυλακίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, η Μαρία Κρητικού (από Αντιμάχεια)  αναλαμβάνει Διοικητής στο ΚΥΤ Κω, ο Βασίλειος Μιγγιάνης διορίζεται στο ΚΥΤ Λέρου, η Μαρία- Δήμητρα Νιούτσικου θα είναι η διοικήτρια του ΚΥΤ Σάμου, ο Θεόφιλος Τσιγκαλάγης διορίζεται διοικητής του ΚΥΤ Χίου, και η υπάλληλος του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου, Ειρήνη Λογοθέτη, θα είναι η νέα διοικήτρια του ΚΥΤ Φυλακίου.

Η θητεία των διοικητών είναι για ένα έτος και μπορεί να παραταθεί για άλλα δύο χρόνια και έπειτα να παραταθεί εκ νέου ή να ανανεωθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

(Για το ΚΥΤ Κω είχαν κατατεθεί περίπου 10 αιτήσεις ενδιαφερομένων)

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ 58% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ 20% ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!

    Έρευνα διεξήχθη σε δέκα χώρες της Ευρώπης για το μέγα θέμα της απαγόρευσης εισόδου μουσουλμάνων «προσφύγων και μεταναστών» στις χώρες τους. Η έρευνα δημοσιεύεται στον βρετανικό «Independent».
    Την έρευνα διενήργησε το think tank «Chatham House», με έδρα το Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε πριν εκδοθεί η σχετική απαγόρευση από τον Ν. Τραμπ και σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, το 55% των Ευρωπαίων πολιτών στις δέκα αυτές ευρωπαϊκές χώρες λέει «ναι» στην απαγόρευση εισόδου από τις μουσουλμανικές χώρες.

    Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής χώρες: Πολωνία, Ουγγαρία, Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία Ισπανία, Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο. Στην Ελλάδα, το 58% συμφωνεί με την απαγόρευση, το 22% δηλώνουν πως δεν συμφωνούν ούτε διαφωνούν, ενώ το 20% τάσσεται κατά.

    Αυτή, λοιπόν, είναι η «δημοκρατία» τους: το 20% να επιβάλλει την άποψή του στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού!

    Και δεν την επιβάλλει μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και σ’ όλα τ’ άλλα

  2. Το 2014, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος, είχε επισκεφθεί την Ουκρανία, όπου είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της νέας κυβέρνησης της χώρας, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση των συριζοψεκασμένων.

    Ο mister Tsipras τον είχε κατηγορήσει για «αναγνώριση μίας κυβέρνησης με ακροδεξιά μορφώματα, ο δε ψεκασμένος βαστάζος του, σε πιο οξύ ύφος, για «αναγνώριση της κυβέρνησης των νεοναζιστών στην Ουκρανία πριν από οποιονδήποτε άλλον».

    Τώρα, ο τότε… καταγγέλλων κάτι ότι έκανε ο Βενιζέλος! Πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία (των «ακροδεξιών μορφωμάτων» και των «νεοναζιστών»…), όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

  3. Μάλιστα, η επίσκεψή του λαμβάνει χώρα σε εποχή έντασης των ρωσσο-ουκρανικών σχέσεων –λόγω αναζωπύρωσης των συγκρούσεων στα ανατολικά της χώρας- και προφανώς ο mister Tsipras με την επίσκεψή του σ’ αυτή τη δεδομένη στιγμή (θα μπορούσε κάλλιστα να την αναβάλλει…), παίρνει το μέρος της Ουκρανίας.

    (ΥΓ): Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα ακροαριστερά βρωμόσκυλα που είχαν λυσσάξει με τους «ναζί» της Ουκρανίας, βγάζουν το σκασμό! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί όταν τρώνε –από τα «μαύρα» λεφτά των μυστικών κονδυλίων- δε μιλάνε;

  4. Με αντικιμενικα κριτιρια…..να γιατι μερικοι θελουν τους μεταναστες στη Κω.Δεν παει να διαλυθει το νησι….καποιοι περνουν τον μισθο.

    • Απορια……γιατι πηραν τη Μαρια και οχι εμένα η….εσένα σου περασε απο το μυαλο?Σε τι ακριβως ειναι αξια?

  5. Συγχαρητήρια!!! Μαρία μου χάρηκα πολύ με την ανάγνωση της είδησης για σένα!! Είμαι σίγουρος ότι θα τα πας τέλεια, εις ανώτερα..

    • Τι και εις ανώτερα τσαμπουνάς βρε γκάου, την έκαναν αρχιδεσμοφύλακα με τόσα κομματικά προσόντα που έχει.

      Φυσικά μπορεί να γίνει στο μέλλον και διευθύντρια φυλακών ή ανακριτής έγκληματιών… Καλή προκοπή κομματικό βόλεμα.

  6. Για να μην σέρνονται υποψίες και σπιλώνονται άνθρωποι , μήπως θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνα να μας πεί ποιά είναι η κα Κρητικού και τι προσόντα διαθέτει για να αναλάβει αυτή τη θέση; Μην αρχίζουμε τα σχόλια πριν δούμε κάποια πράγματα. Ευχαριστώ.

  7. Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στο δύσκολο έργο που ανελαβες .
    Θερμά συγχαρητήρια πρωινή βάρδια οαεδ κυτ Κω.

  8. Ο τόπος υποφέρει από κακούς, αντισυντοπίτες κατοίκους, που αντί να αδράξουν της ευκαιρίας, μιας και μια Κώα αναλαμβάνει τη διοίκηση του Κέντρου, σπέρνει χολή και κακία. Γι΄αυτο η Κως δεν θα παει ποτέ μπροστά γιατί πολλοί λειτουργούν με κακοήθεια, μη συλλογικό συμφέρον και χαμηλό επιπεδο γνώσης. Λυπηρό να μην αγαπάς στην πράξη τον υπέροχο τόπο σου. Μαρία, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις! Μη μασάς!

  9. ‘Οτι είναι άνθρωπος από την Κω μας δίνει χαρά με προσόντα για αυτή τη θέση, της ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο για την δύσκολη θέση που αναλαμβάνει.

  10. Μαρία…. θερμά συγχαρητήρια για την τιμητική αυτή θέση που επάξια επελέγης και σου εύχομαι υγεία, δύναμη κι επιτυχία στην νέα πρόλκληση της επαγγελματικής σου καριέρας και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς στα καθήκοντα σου από τη νέα αυτή θέση ευθύνης, με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα με το ήθος, την ικανότητα και τον επαγγελματισμό που σε διακρίνει. Καλή συνέχεια!!!

  11. των πακιστανων κλπ λαθραιων ειναι τιμη?ου ρε ραγιαδες.επειδη το θελουν οι νεοταξιτες τοκογλυφοι τραπεζιτες εμποροι σκλαβων?

  12. ΠΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ